Veronica Inside Scoort Ook Op Maandag Rtl Nieuws

De Tv Van Gisteren Veronica Inside Scoort Op Eerste
De Tv Van Gisteren Veronica Inside Scoort Op Eerste

De eerste maandaguitzending van veronica inside is bekeken door 648.000 kijkers. daarmee scoort het programma met presentator wilfred genee vergelijkbaar met de eerste uitzending van afgelopen. De eerste maandaguitzending van veronica inside is bekeken door 648.000 kijkers. daarmee scoort het programma met presentator wilfred genee vergelijkbaar met de eerste uitzending van afgelopen…. Het nieuws dat de voetballers van het nederlands elftal zich niet meer willen laten interviewen door veronica inside heeft voor een (schater)lach van rapper akwasi gezorgd. op twitter uit hij zijn. 'laf dat wilfred genee niet reageert op veronica inside rel' de uitzending van maandag trok 1,7 miljoen kijkers. in de goed bekeken uitzending zei johan aan het begin dat hij geen excuses aan wil bieden voor zijn uitspraken. Hilversum de eerste maandaguitzending van veronica inside is bekeken door 648.000 kijkers. daarmee scoort het programma met presentator wilfred genee vergelijkbaar met de eerste uitzending van afgelopen vrijdag, toen 674.000 mensen afstemden op veronica. hans kraaij jr. was te gast bij het vaste vi trio genee, johan derksen en rené van der gijp.

Kijkcijferdipje Voor Veronica Inside Rtl Nieuws
Kijkcijferdipje Voor Veronica Inside Rtl Nieuws

Het seizoen zit erop voor veronica inside. aanstaande maandag zou de laatste uitzending van deze jaargang zijn, maar talpa heeft daar nu officieel een streep door gezet. Veronica inside scoort ook op maandag. door anp 14 augustus, 2018 // 8:13. tweet share share . 0 reacties . hilversum de eerste maandaguitzending van veronica inside is bekeken door 648.000. 56 reacties op “veronica inside ook op maandag te sterk voor 4 en 6” rt di 14 aug 2018 om 8:08. 648.000 kijkers is voor een maandag uitzending iets aan de lage kant. flip de beer di 14 aug 2018 om 8:12. wat een cijfers voor m! nfj di 14 aug 2018 om 8:15. veronica inside profiteert gewoon nog van zomerprogrammering. boris di 14 aug 2018 om 8:16. Nadat johan derksen kenbaar heeft gemaakt dat hij niet zeker weet of hij terug wil keren in het programma ‘veronica inside’, laat nu ook rené van der gijp aan rtl boulevard weten dat de kans. Vi blijft vi: veronica inside nieuwsbron:ad / cultuur (12 06 2018 09:15 ) de voetbaltalkshow van wilfred genee, johan derksen en rené van der gijp houdt de initialen vi. voetbal inside wordt straks veronica inside. het trio verhuist na de zomer van rtl naar veronica en zijn vanaf 10 augustus te zien op maandag en vrijdag.

Voetbal Inside Trio Stapt Over Van Rtl Naar Veronica Nos
Voetbal Inside Trio Stapt Over Van Rtl Naar Veronica Nos

Ook gisteren zette rtl 4 weer zo’n horrorscore neer: om 21.30 uur kwam five days inside uit op een huiveringwekkend slechte 193.000 kijkers (5,1 procent). uitstel van executie trok direct ervoor 329.000 kijkers (7,6 procent). ter vergelijking: de actuele vooravondprogramma’s van rtl 4 scoorden een gemiddeld marktaandeel van 22 procent. Daartussen prijken op de plaatsen 9 en 12 de voor en nabeschouwing op de britse grand prix. de voorbeschouwing trok 492.000 kijkers, de nazit 609.000. promenade. de terugkeer van promenade op npo 3 is zondag door 271.000 mensen bekeken. de npo culthit haalde daarmee nog net het lijstje van de 25 best bekeken programma's van de dag. De kans dat er komende maandag een uitzending van 'veronica inside' in oude vorm op de buis is, lijkt inmiddels nihil. johan derksen heeft namelijk aan rtl boulevard laten weten dat hij talpa. Veronica inside scoort ook op maandag de eerste maandaguitzending van veronica inside is bekeken door 648.000 kijkers. daarmee scoort het programma met presentator wilfred genee vergelijkbaar met de eerste uitzending van afgelopen vrijdag, toen 674.000 mensen afstemden op veronica. De heren van veronica inside lijken al helemaal op hun plek bij nieuwe werkgever john de mol. de eerste maandaguitzending van wilfred, johan en rené trok een mooie 648.000 kijkers.

Kijkcijfers Maandag Spoorloos Scoort Sbs En Rtl Blijven
Kijkcijfers Maandag Spoorloos Scoort Sbs En Rtl Blijven

Nieuwsbron:rtl nieuws / cultuur (30 06 2020 16:13 ) de racistische uitspraken van johan derksen, de daaropvolgende thema uitzending van 'veronica inside' en de dáár weer op volgende ruzie tussen derksen (71), rené van der gijp (59) en wilfred genee (53) is al dagenlang hét onderwerp van gesprek. Selena gomez (28) heeft sinds jaren weer een vaste rol in een televisieserie. de actrice en zangeres gaat spelen in 'only murders in the building', melden amerikaanse media vrijdag. Veronica inside (kortweg vi) is een nederlands televisie en radioprogramma van talpa network.het is de onofficiële opvolger van voetbal inside wilfred genee, johan derksen en rené van der gijp zijn de hoofdpersonen, en ook schuiven vaste tafelgasten jan boskamp, hans kraay jr., valentijn driessen en wim kieft geregeld aan tafel. in het programma worden ook diverse deskundigen uitgenodigd. Veronica inside is het voetbalprogramma van wilfred genee, johan derksen en rené van de gijp bij veronica. wilfred bespreekt samen met johan, rené en wisselende gasten de opvallendste gebeurtenissen op de nederlandse èn buitenlandse voetbalvelden. op hun eigen originele wijze een wekelijkse blik op de wereld van het voetbal. Download de gratis rtl nieuws app en blijf op de hoogte. veronica zendt maandagavond in plaats van het programma 'veronica inside' de milieurampfilm 'deepwater horizon' uit. dat heeft de zender vrijdag gemeld.

Related image with veronica inside scoort ook op maandag rtl nieuws

Related image with veronica inside scoort ook op maandag rtl nieuws