Snoepfabriek Drachten

Brandlucht In Snoepfabriek Drachten Pand Ontruimd

Brandlucht In Snoepfabriek Drachten Pand Ontruimd

Bij cci heb­ben we alle diens­ten in eigen hand: van busi­ness intel­li­gence, pro­duc­t­ma­nage­ment, recep­tont­wikke­ling, pro­duc­tie en ver­pak­king tot en met de leve­ring. The plant in drachten is the birth­place of the cci. it is a fle­xi­ble, all round fac­to­ry whe­re we can pro­du­ce a wide varie­ty of sweets. we are par­ti­cu­lar­ly proud of our jelly bean pro­duc­tion line. At cci, all of our ser­vices come from a sin­gle source: from busi­ness intel­li­gence, pro­duct manage­ment, reci­pe deve­lop­ment, pro­duc­tion and packa­ging through to deli­very. Drachten op dit moment woedt er een grote uitslaande brand in een loods van een snoepfabriek aan de bolder.bij aankomst van de brandweer stond het pand in l. Rond kwart voor twee in de nacht van donderdag op vrijdag is er brand uitgebroken bij snoepjesfabriek cci aan de bolder in drachten. de brand woed in het mag.

Snoepfabriek In Drachten Ontruimd

Snoepfabriek In Drachten Ontruimd

Een brand heeft een groot deel van een snoepfabriek in drachten in de as gelegd. een grote loods, die opgedeeld is in meerdere compartimenten, is grotendeels verwoest. de brandweer heeft de brand halverwege het pand wel kunnen tegengehouden, maar heeft niet kunnen voorkomen dat er alsnog veel schade is. Who we’re loo­king for. we build on the strength and pas­si­on of our col­leagues. anyone working for us is an important link in the ent­i­re pro­cess. Grote brand verwoest groot deel snoepfabriek drachten. news. close. 10. posted by. 3 hours ago. grote brand verwoest groot deel snoepfabriek drachten. nos.nl l 2376.

Snoepfabriek In Drachten Ontruimd

Snoepfabriek In Drachten Ontruimd

Zeer Grote Brand Verwoest Snoepfabriek Cci In Drachten

drachten op dit moment woedt er een grote uitslaande brand in een loods van een snoepfabriek aan de bolder. bij aankomst van de brandweer stond het grote brand bij snoepjesfabriek cci trekt veel bekijks muziek: bensound . in de nacht van 16 april 2021 ging in drachten bij een zeer grote brand een snoepfabriek in vlammen op. in verband met de avondklok corona covid 19 grote brand bij snoepfabriek drachten, nl alert afgegeven please subscribe: drachten op dit moment woedt er een grote uitslaande brand in een loods van een snoepfabriek aan de bolder. bij aankomst van de brandweer stond het meer informatie op noordernieuws.nl. rond kwart voor twee in de nacht van donderdag op vrijdag is er brand uitgebroken bij snoepjesfabriek cci aan de bolder in drachten. de brand woed in het grote brand verwoest groot deel snoepfabriek drachten please subscribe: een grote uitslaande brand heeft zaterdag in drachten voor dikke rookwolken en veel verkeersoverlast gezorgd. rond halfdrie waarschuwden omwonenden de

Related image with snoepfabriek drachten

Related image with snoepfabriek drachten