Resepi Kehidupanku Oder Kek Lagi

Resepi Kehidupanku Oder Kek Lagi
Resepi Kehidupanku Oder Kek Lagi

Assalamualaikum minggu ni saya ade dua costrmer untuk kek hantaran pertunangan dan perkahwinan.keduanya oder dari kawan sekolah saya. Assalamualaikum. minggu lepas saya menerima oder kek perkahwinan buat adik kawan lama, kami kenal sejak umur kami 11 tahun dan sekolah men. Resepi kehidupanku home join group contact me. jun 16, 2013. kawan saya juga oder kek birthday untuk anaknya xboleh nak deco lebih2 sebab kek kecil dan edible besar, lagi pula cheese kek tak boleh deco nak deco lebih2. Assalamualaikum hari ahad yang lalu sy menerima tempahan kek perkahwinan cup cake dan kek sebiji oder dr adik kepada kawan sekolah tak sangka juga dia berminat untuk sy yang sediakan kek kawinnya dr bulan 10 lagi dia dah oder saya baru buat kek weding nie 4 kali layan gambar je la yer. Resepi yang qh gunakan kali ni sangat simple dan senang mencari bahan2nya kek ni juga sesuai juga digunakan untuk kek pandan gula melaka tu tau yang ni qh malas pula nak letak krim lepas siap kek ni terus buat makan resepi ni qh ambil dari blog fiza's cooking terima kasih atas perkongsian resepi yang sedap ni.

Resepi Kehidupanku Oder Kek Perkahwinan
Resepi Kehidupanku Oder Kek Perkahwinan

Resepi kehidupanku home join group la juga cukup untuk 65 pelajar dan 6 orang guru alhamdulillah sedap kata kawan2 syafina ade yang tak cukup dan minta lagi nasib la saya buat besar jadi taklah cikgunya sayang nak bagi lebih hihi tapi tetap ada lebih dan syafina kate teacher simpan kek k.ngah tu haha klu tak simpan cikgu tak dapat. Saya ni mmng tak pandai mendeco kek segala, jadi buatlah kek yg mudah yg semestinya di gemari kami sekeluarga. ramai yg telah mencuba kek kukus coklat ni dan kebanyakkannya mengatakan sedap, dan yg paling penting mudah menyediakannya. pada kwn2 yg belum pernah buat kek ni bolehlah mencubanya. resepi boleh lihat di sini. selamat mencuba. Oppss terlupa nk post resepi ni rupa rupanya dah berbulan dok dalam draft okla kali ni nak share kek marble pulak. selamat mencuba! sejak sejak anak nak membesar ni kan memang rajin aku buat kek nak kata tetiap minggu tu idokler paling paling pun 2 minggu sekali atau 3 minggu sekali itu pun kalo mood tengah rajin kadang kadang jadi kadang kadang tak jadi bila tak jadi tu mula la. Saya mmng peminat setia kek yg di kukus sbb rasanya lembut dan lembap. kalau makan kek yg di kukus mmng tak perasan dan berapa potong saya makan. resepi kek ni adalah dari chef norzailina yg tak asing lagi tu. kalau buat kek dari chef norzailina ni mesti menjadi dan sedap rasanya. terima kasih chef, izinkan saya kongsikan resepinya kat sini ya. Terima kasih sekali lagi, anda semualah penguat dan pembakar semangat saya utk terus aktif berblogging. ok, kali ni saya nak kongsikan bersama resepi blueberry cream cheese butter cake yg sangat sedap pada kawan2 semua. kek ni saya buat masa adik2 saya berkunjung kerumah pada hari jumaat aritu.

Resepi Kehidupanku Oder Kek Perkahwinan
Resepi Kehidupanku Oder Kek Perkahwinan

Assalamualaikum….hari ni fiza nak tayang gambar kek pisang yg fiza buat pd hari mengundi yg lepaih…saja buat kenduri untuk petugas2 pru13 di bayan lepas n38…buat kerana allah….lagi pun pisang yg mentua fiza bg banyak sgt sampai x tahu nak buat apa ngan pisang ni….kalau belah utara panggil pisang masam…tapi yg peliknya pisang tu x masam pun manis ja…ntah la sbb apa org panggil. Hasil carian untuk kek lapis. 56 resipi yang mudah dan sedap. lihat juga resipi untuk kek lapis masam manis saiz 8"×8". Assalamualaikum dan salam sejahtera. lama dah teringin nak buat kuih talam lapis surabaya resepi chef asma ni. kebetulan ada stok keledek ungu, maka tercapailah hasrat nak buat dan rasa kuih ni. kalau dah mmng resepi dari chef asma ni, mmng gerenti menjadi dan sedap.lagi best bila guna steamer trio, kerja didapur jadi mudah. Kali ni lyza cuba resepi kek pisang dari rumah naz cosk @ovenkecil . saje je nak menambahkan lagi koleksi resipi kek pisang yang ada dan untuk rujukan sendiri memandangkan kek pisang mmg peberet seisi keluarga. lyza mmg suka guna resepi ni dari blog kak [email protected] kehidupanku dan [email protected] oven. lyza c n p dari rumah kak yatie. Semalam petang memberanikan diri mencuba sekali lagi buat kek karamel pelangi ni. syukur alhamdulillah menjadi tapi taklah secantik kawan2 yg lain. kalau tngk azlita, k.ummi, anna qawina, juwita dan ramai lagi yg telah mencubanya menjadi dngn cantik sekali. lepas ni nak cuba lagi dan lagi dan lagi .sampailah betul2 puashati.

Related image with resepi kehidupanku oder kek lagi

Related image with resepi kehidupanku oder kek lagi