Rene Van Meurs

René Van Meurs Even Goede Vrienden Kunstmin

René Van Meurs Even Goede Vrienden Kunstmin

Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook nu weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op. je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. rené doet daar een schepje bovenop. rené van meurs hunkert. en jij kunt niet anders dan van hem houden. René van meurs is stand up comedian, cabaretier en tekstschrijver. bekend van comedytrain en winnaar van de jury en publieksprijs van cameretten. hij tourt door nederland met zijn soloprogramma. 29k followers, 316 following, 713 posts see instagram photos and videos from rené van meurs (@renevanm). René van meurs, writer: even goede vrienden. rené van meurs was born on august 28, 1985 in schipluiden, zuid holland, netherlands. he is a writer and actor, known for even goede vrienden (2019), rené van meurs: voor de storm (2015) and de slimste mens ter wereld (2012). Van meurs bleef lid van dit gezelschap tot begin 2008. in 2007 stond hij in de halve finale van het groninger studenten cabaret festival. in juni van dat jaar werd van meurs ingelijfd bij comedycollectief comedytrain en sindsdien staat hij geregeld op het podium van hun thuishonk toomler.

Morgen René Van Meurs Met Even Goede Vrienden Winsum

Morgen René Van Meurs Met Even Goede Vrienden Winsum

René van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als publieksprijs van het grootste cabaretfestival van nederland; camerette. René van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als publieksprijs van het grootste cabaretfestival van nederland; camerette. René van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als publieksprijs van het grootste cabaretfestival van nederland; camerette.

René Van Meurs Theater De Purmaryn

René Van Meurs Theater De Purmaryn

René Van Meurs

René Van Meurs

René Van Meurs Alles Is De Schuld Van De Buitenlanders

rené van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als publieksprijs van het grootste cabaretfestival van nederland; rené van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als publieksprijs van het grootste cabaretfestival van nederland; rené van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als publieksprijs van het grootste cabaretfestival van nederland; rené van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als publieksprijs van het grootste cabaretfestival van nederland; rené van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als publieksprijs van het grootste cabaretfestival van nederland; rené van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als publieksprijs van het grootste cabaretfestival van nederland; we kennen allemaal wel een man die zo doet als hij "ziek" is, toch? rené van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als optreden voor 30 man in comedyclub haug, waar mensen zelf hun tupperware bakkies met sushi mee naartoe namen: ik love het very much. ik kan echt niet rené van meurs is stand up comedian bij comedytrain en won in 2012 zowel de jury als publieksprijs van het grootste cabaretfestival van nederland;

Related image with rene van meurs

Related image with rene van meurs