Remco Evenepoel Wint Vierde Ronde Op Rij Dit Betekent

ads
Remco Evenepoel Wint Vierde Ronde Op Rij Dit Betekent

Remco Evenepoel Wint Vierde Ronde Op Rij Dit Betekent

Remco evenepoel wint vierde ronde op rij: “dit betekent veel voor lombardije” mocht er nog twijfel over bestaan hebben, dan is die na dit weekend voorgoed van de baan. Z’n vierde rittenkoers op rij dit seizoen, indrukwekkend. enkel chris froome deed hem dat al voor door in 2013 achtereenvolgens het critérium international, de ronde van romandië, de dauphiné. Remco evenepoel schrijft zeer aangrijpend bericht na zware. evenepoel of geen evenepoel? dat lijkt de hamvraag te zijn voor het tweede monument van dit knotsgekke wielerseizoen, de ronde van lombardije.normaal de koers van de vallende bladeren, maar dit jaar gewoon gehouden hartje augustus.voor in de leiderstrui maakt het weinig verschil, wij zijn er gewoon de hele dag live bij. met een vol. Remco evenepoel heeft z'n vierde rittenkoers op rij beet. de renner van deceuninck quick.step schreef na de rondes van san juan, de algarve en burgos ook de ronde van polen op z'n naam. een grote. Remco evenepoel (20) heeft zich voor de vierde keer op rij tot eindwinnaar van een rittenkoers gekroond. de jonge belg veroverde zaterdag de gele leiderstrui in de ronde van polen en stond die in….

Remco Evenepoel Schrijft Geschiedenis De Standaard

Remco Evenepoel Schrijft Geschiedenis De Standaard

‘missie geslaagd’ voor evenepoel, slotetappe prooi voor sosa. ronde van burgos de belgische wielrenner remco evenepoel heeft ook zijn derde etappekoers van dit jaar gewonnen. het 20 jarige. Remco evenepoel heeft zich voor de vierde keer op rij tot eindwinnaar van een rittenkoers gekroond. de jongeman uit schepdaal veroverde zaterdag de gele leiderstrui in de ronde van polen en stond. Remco evenepoel heeft zich voor de vierde keer op rij tot eindwinnaar van een rittenkoers gekroond. de jongeman uit schepdaal veroverde zaterdag de gele leiderstrui in de ronde van polen en stond die in de slotrit niet meer af. teammakker davide ballerini won de massasprint in de straten van krakau. Na de euforie van vier mooie rondezeges op rij, keek remco evenepoel (20) zaterdag in de ronde van lombardije de dood in de ogen. de blessures van de nieuwe golden boy van het belgische wielrennen. Remco evenepoel heeft zich voor de vierde keer op rij tot eindwinnaar van een rittenkoers gekroond. de jongeman uit schepdaal veroverde zaterdag de gele leiderstrui in de ronde van polen en stond.

Remco Evenepoel Rising Star Cycling Motivation 2019

Remco Evenepoel Rising Star Cycling Motivation 2019

Het is de kers op de taart, want remco evenepoel is dus ook de eindwinnaar van de ronde van polen. evenepoel scoort zo een perfecte 4 op 4. de vier rittenkoersen die hij dit jaar al reed, heeft. Evenepoel legde de basis voor de eindzege in de ronde van polen zaterdag, toen hij met een indrukwekkende solo de vierde etappe op zijn naam schreef. in het klassement bleef evenepoel de deen. Como (anp) wielrenner remco evenepoel is op het eerste gezicht zwaar ten val gekomen in de ronde van lombardije. het grote talent uit belgië raakte tijdens een afdaling een muurtje en viel in. Remo evenepoel won gisteren de koninginnenetappe in de ronde van het baskenland. remco kwam solo over de meet met een voorsprong van ruim 50 seconden op de nummer 2. gisteren ging ik aan na 5km, om mijn blauwe puntentrui te verdedigen. die lukte en ik zat meteen alleen tot km 35 40. er kwam een groep met 18 renners en twee ploegmaats aansluiten. Remco evenepoel wordt gehuldigd als winnaar. Ⓒ epa de colombiaan iván ramiro sosa, de afgelopen twee jaar winnaar van de ronde van burgos, won voor de derde keer op rij de slotrit naar lagunas.

Remco Evenepoel Od Stycznia W Quick Step Floors

Remco Evenepoel Od Stycznia W Quick Step Floors

Remco evenepoel (born 2000 01 25) is a professional road racing cyclist from belgium, currently riding for deceuninck quick step. his best results are 1st place in gc tour de pologne, 1st place in clásica ciclista san sebastián and 1st place in gc vuelta a burgos. Remco evenepoel heeft zich voor de vierde keer op rij tot eindwinnaar van een rittenkoers gekroond. de jongeman uit schepdaal veroverde zaterdag de gele leiderstrui in de ronde van polen en stond die in de slotrit niet meer af. teammakker davide ballerini won de massasprint in de straten van krakau. Ewan wint. na een spannende sprint verliest van aert op het laatste moment de kop. ewan wint na een ultieme jump voor sagan en bennett. van aert wordt vierde. wo 9 sep om 17:43 1,3 km. van avermaet rijdt nu op kop voor trentin. een onoverzichtelijke sprint! wo 9 sep om 17:42 2 km. het peloton heeft het gat gedicht. Remco evenepoel (foto granada via ) zette de zwaarste rit in de ronde van polen naar zijn hand met een solo van 50 kilometer. de 20 jarige renner van deceuninck quick step werd daarmee de nieuwe leider en zou uiteindelijk zijn vierde rittenkoers op een rij binnen rijven. aalstenaar remco evenepoel begon zijn carrière als voetballer op vijfjarige…. Remco evenepoel rijdt zondag met de ronde van vlaanderen zijn eerste monument. niet op de weg, maar op de rollen, een evenement van sporza samen met amp video de standaard 2 apr.

Belgisch Wielersucces Nieuwe Merckx Remco Evenepoel Is

Belgisch Wielersucces Nieuwe Merckx Remco Evenepoel Is

De spanjaard pakte een gaatje, maar op 2,5 kilometer van het einde wisten remco evenepoel, iván sosa en esteban chaves (die even later weer afhaakte) aan te sluiten. landa animeert, maar sosa wint. Remco evenepoel gaat door met het imponeren van de wielerwereld. het pas 19 jarige supertalent uit belgië veroverde in alkmaar de europese titel tijdrijden door de ruim 22 kilometer in 24'55 af. Remco evenepoel: "ik baseer de keuze van mijn grote ronde op de tijdritkilometers" wielrennen evenepoel: "al sneeuwt of dondert het, als ik weer mag fietsen, spring ik op mijn fiets". Remco evenepoel wint vierde ronde op rij: “dit betekent veel voor lombardije” mocht er nog twijfel over bestaan hebben, dan is die na dit weekend voorgoed van de baan. de ronde v. Máár, beseft remco evenepoel (20): deze ronde van polen wordt bij gebrek aan tijdrit en hoge cols geen borrelhapje. dus draagt hij zijn troepen op wat ze zo dolgraag doen: ‘de koers hard maken.’.

ads

Related image with remco evenepoel wint vierde ronde op rij dit betekent

ads

Related image with remco evenepoel wint vierde ronde op rij dit betekent