Remco Evenepoel Crash Ronde Van Lombardije

Uci Start Onderzoek Naar Object Dat Uit Zak Van Remco

Uci Start Onderzoek Naar Object Dat Uit Zak Van Remco

Il lombardia full replay: bit.ly 30wdaxdthe young belgian on deceuninck quickstep was the favorite going into 2020 il lombardia, but with 40 kilomete. #ronde van lombardije #remco evenepoel #crash youtu.be s bnkvubmv4 remco evenepoel val in ronde van lombardije. Updated with confirmation of injuries. remco evenepoel (deceuninck quickstep) suffered a horror crash at il lombardia, falling from a bridge while descending with roughly 40 km to go and breaking. Remco evenepoel crash ronde van lombardije. by serv last updated . 4,815,111. share. drama voor remco evenepoel in ronde van lombardije. Drama in de ronde van lombardije. topfavoriet remco evenepoel dook in de afdaling van de muro di sormano over een muurtje de diepte in. hij was altijd bij bewustzijn, maar in het ziekenhuis werd.

Drama Voor Remco Evenepoel In Ronde Van Lombardije

Drama Voor Remco Evenepoel In Ronde Van Lombardije

Remco evenepoel is hard ten val gekomen in de ronde van lombardije. de renner van deceuninck quick step maakte onderdeel uit van een selecte kopgroep toen hij in de afdaling van de muro di sormano. Remco evenepoel heeft voor het eerst sinds zijn zware val op 15 augustus in de ronde van lombardije een ritje in de buitenlucht gemaakt. de jonge belg fietste in de regen een ronde van 70 kilometer. Remco evenepoel is zijn ijzingwekkende tuimeling in de ronde van lombardije toch niet zonder kleerscheuren doorgekomen. volgens patrick lefevere, zijn teammanager bij deceuninck quick.step, is in het ziekenhuis een breuk in de heup vastgesteld. hij zou ook schade hebben opgelopen aan de longen. De wielerantidopingorganisatie cadf, onafhankelijk van de internationale wielerunie (uci), moet snel de conclusies van het onderzoek rond de valpartij van remco evenepoel in de ronde van lombardije beschikbaar maken. daar drong de voorzitter van de uci, david lappartient op aan in een. Uci onderzoekt wat bramati uit remco evenepoels zak haalde na val in lombardije de uci is een onderzoek gestart naar de val van remco evenepoel in de ronde van lombardije. niet naar de veiligheid in de afdaling, maar naar het object dat uit de zak van evenepoel werd gehaald door davide bramati.

Remco Evenepoel Crashes Off Bridge At Il Lombardia

Zes weken na zijn zware crash in de ronde van lombardije heeft remco evenepoel de volgende stap gezet op zijn weg naar herstel. op vrijdag toonden scans in het az ziekenhuis in herentals aan dat het herstel van de bekkenbreuk van de 20 jarige renner van deceuninck quick step zich in de goede richting ontwikkelt. Maar ook dat de schaambeenbreuk, die hij op 15 augustus 2020 opliep bij zijn zware crash in de finale van de ronde van lombardije, nog niet helemaal is dichtgegroeid. reden waarom de dokters hem, uit voorzorg, toch nog even van de fiets willen houden. dat vernam onze redactie uit goeie bron. Remco evenepoel verraste iedereen vorige woensdag met de mededeling dat hij al even niet kan trainen. evenepoel moet gas terugnemen in zijn revalidatie na zijn val in de ronde van lombardije in augustus vorig jaar. “het ging bijna te goed”, vertelde ploegmanager patrick lefevere vanavond in de tribune op radio 1. Jakob fuglsang won zaterdagnamiddag de ronde van lombardije, maar de 114de editie werd vooral overschaduwd door de zware val van remco evenepoel. de afdali. Remco evenepoel, one of the best young riders in world cycling, is recovering in hospital after falling 30 feet from a bridge in a crash during il lombardia.

Related image with remco evenepoel crash ronde van lombardije

Related image with remco evenepoel crash ronde van lombardije