Politie Leeuwarden Rolt Wietkwekerij Op Leeuwarden

Politie Leeuwarden Pakt Wapenzwaaier Op Gptv De Zender
Politie Leeuwarden Pakt Wapenzwaaier Op Gptv De Zender

Politie rolt hennepkwekerij in leeuwarden op . 18 maaie 2017 16:29. frysk. lees voor. foto: twitter @politieleeuwardeneo. de politie heeft donderdag in een huis aan de jan van de capellestraat in leeuwarden een hennepkwekerij ontdekt. in het huis waren drie ruimten met een installatie van in totaal 357 planten. de stroom voor de kwekerij werd. Politie rolt hennepkwekerij op in leeuwarden. 22 november 2018, 12:37 • friesland. deel dit artikel de politie heeft donderdagochtend in een woning aan de archipelweg in leeuwarden een. Politie rolt hennepkwekerij op in leeuwarden. 19 april 2018, 10:02 • friesland. deel dit artikel in een woning in de hollanderhof in leeuwarden heeft de politie donderdagochtend een. Politie rolt drugslab op in leeuwarden. veenstramedia december 11, 2019 1 min read. leeuwarden – de politie heeft vandaag een synthetisch drugslab aangetroffen in een loods aan de ceresweg in leeuwarden. een rechercheonderzoek leidde naar de locatie van dit grote amfetamine lab. het lab was in werking, maar op het moment van aantreffen niet. Politie rolt hennepkwekerij met 130 plantjes in leeuwarden op. woensdag 6 november 2019 om 19:20. bericht afkomstig van twitter. leeuwarden. de inval van de politie was naar aanleiding van meldingen en klachten. de politie vond niet alleen hennepplanten; de stroom werd ook afgetapt. de planten en apparatuur is in beslag genomen en vernield.

Gptv Politie Leeuwarden Pakt Wapenzwaaier Op Youtube
Gptv Politie Leeuwarden Pakt Wapenzwaaier Op Youtube

Politie rolt hennepkwekerij op in leeuwarden. 21 september 2017, 14:58 • friesland. deel dit artikel foto twitter/politie leeuwarden in een woning aan de boksdoornstraat in leeuwarden is. Politie rolt hennepkwekerij op in warten leeuwarder courant. donderdag 31 augustus 2017 09:00 uur. warten. bron leeuwarder courant. in een pand aan de hoofdstraat in warten is donderdagochtend rond 9.30 uur een hennepkwekerij opgerold. een 28 jarige man is aangehouden. lees het volledige artikel op leeuwarder courant. bekijk al het lokale. Politie rolt drugslab op in leeuwarden. gepubliceerd op 2019 12 11 om 11:18 door politie persbericht leeuwarden de politie heeft vandaag een synthetisch drugslab aangetroffen in een loods aan de ceresweg in leeuwarden. een rechercheonderzoek leidde naar de locatie van dit grote amfetamine lab. Politie rolt hennepkwekerij met 130 plantjes in leeuwarden op . 06 nov 2019 19:16. frysk. lees voor. de politie heeft woensdag in leeuwarden een hennepkwekerij opgerold. aan de wismastate vond de politie in een woning 130 himpplanten. foto: politie.nl. Politie las vegas rolt grootste wietkwekerij ooit op nieuws 21 april 2020 dankzij de inzet van een – let even op – ‘high intensity drug trafficking area task force’ in las vegas is daar afgelopen week een einde gemaakt aan de grootste illegale wietplantage ooit.

04 03 2015 Leeuwarden Verwarde Agressieve Man Opgepakt
04 03 2015 Leeuwarden Verwarde Agressieve Man Opgepakt

Politie rolt hennepkwekerij in appartement heerenveen op 8 juni 2019, 18:14 • friesland deel dit artikel. Op vijf locaties in leeuwarden, zwolle en triemen werden woensdagochtend invallen gedaan. lees ook | politie rolt drugslab op in leeuwarden: capaciteit van 300 kilo amfetamine per week. Op dit moment doet de politie nog onderzoek op het industrieterrein in leeuwarden. het lab wordt ontmanteld door de landelijke faciliteit ontmantelen (lfo) . de lfo schat dat het lab een productiecapaciteit van ongeveer 300 kilo amfetamine per week had. eventueel chemisch afval zal door een gespecialiseerd bedrijf worden afgevoerd. Politie rolt drugslab op. #leeuwarden via @politie / heeft u informatie over productie van synthetische drugs of een hennepkwekerij, meld dit dan bij de politie via 0900 8844 of anoniem via mma 0800 7000. donderdag 12 december 2019 om 06:58. bericht afkomstig van twitter. ceresweg , 8938bg leeuwarden. Politie rolt wietkwekerij met bijna driehonderd planten op in winterswijk dinsdag 30 juni 2020 om 16:59. bericht afkomstig van twitter. misterweg , winterswijk. de politie heeft zondag een in werking zijnde hennepkwekerij met ongeveer driehonderd planten aangetroffen in het centrum van winterswijk.


Politie Leeuwarden Rolt Wietkwekerij Op Leeuwarden

Politie rolt drugslab in leeuwarden op . woensdag 11 december 2019 om 11:06. bericht afkomstig van twitter. ceresweg , 8938bg leeuwarden. de politie heeft vandaag een synthetisch drugslab aangetroffen in een loods aan de ceresweg in leeuwarden. een rechercheonderzoek leidde naar de locatie van dit grote amfetamine lab. Leeuwarden – de politie heeft vandaag een synthetisch drugslab aangetroffen in een loods aan de ceresweg in leeuwarden. een rechercheonderzoek leidde naar de locatie van dit grote amfetamine lab. het lab was in werking, maar op het moment van aantreffen niet in productie. er zijn twee mannen aangehouden, een 37 jarige man uit leeuwarden en een 52 jarige […]. De politie heeft woensdagochtend een 34 jarige verdachte aangehouden. de kwekerij is gevonden op de prinsessenweg in een woning in leeuwarden. in de woning stonden 368 planten, om de kwekerij van stroom te voorzien werd er stroom afgetapt. (advertentie). Politie leeuwarden e.o., leeuwarden. 18,792 likes · 561 talking about this · 189 were here. dit is een officiële facebook pagina van de nederlandse politie. u vindt hier informatie van de politie in. De politie heeft vandaag een synthetisch drugslab aangetroffen in een loods aan de ceresweg in leeuwarden. een rechercheonderzoek leidde naar de locatie van dit grote amfetamine lab. het lab was in werking, maar op het moment van aantreffen niet in productie. er zijn twee mannen aangehouden, een 37 jarige man uit leeuwarden en een 52 jarige man uit zwolle.

Related image with politie leeuwarden rolt wietkwekerij op leeuwarden

Related image with politie leeuwarden rolt wietkwekerij op leeuwarden