Politie In Leeuwarden Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand

Politie In Leeuwarden Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand
Politie In Leeuwarden Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand

Leeuwarden in een bedrijfspand aan de troelstraweg in leeuwarden is tijdens een politieonderzoek dinsdagmiddag een drugslab aangetroffen. in het pand is apparatuur en en zijn er grondstoffen voor het maken van synthetische drugs gevonden. door een tip kwam de politie dit drugslab in leeuwarden. Politie ontdekt drugslab in bedrijfspand in leeuwarden . 22 maaie 2019 11:39. frysk. lees voor. in een bedrijfspand aan de troelstraweg in leeuwarden is dinsdagmiddag een drugslab aangetroffen. in het gebouw waren onder andere apparatuur en grondstoffen aanwezig om synthetische drugs te produceren. er zijn geen verdachten aangehouden. Leeuwarden de politie heeft dinsdagmiddag in een bedrijfspand aan de meester p.j. troelstraweg in leeuwarden een drugslab aangetroffen. in het pand waren apparatuur en grondstoffen aanwezig om synthetische drugs te kunnen produceren. er zijn nog geen verdachten aangehouden. er is een onderzoek gestart. In het noord hollandse westzaan heeft de politie in een bedrijfspand een drugslab gevonden. in het lab trof de politie 600.000 xtc pillen, 100 kilo mdma en een grote hoeveelheid grondstoffen voor…. Omvangrijk drugslab ontdekt in bedrijfspand laatste update: 22 11 2018 | 15:34. bladel in een bedrijfspand aan de raambrug in bladel is vanmorgen een voormalig drugslab ontdekt. het laboratorium moet volgens een expert omvangrijk zijn geweest: "dit behoort vermoedelijk tot één van de grotere labs die ik dit jaar ben tegengekomen.".

Politie In Leeuwarden Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand
Politie In Leeuwarden Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand

Drugslab ontdekt: vijf aanhoudingen laatste update: 02 07 2020 | 10:43 de politie oost nederland heeft vijf personen aangehouden. het gaat om vier mannen en een vrouw. twee mannen van 20 en 49 uit beneden leeuwen, een man van 31 en een vrouw van 23 uit arnhem en een man van 38 uit bathmen. dat gebeurde in woningen in arnhem, eck en wiel. De politie kan op dit moment nog geen mededelingen doen over verdere details, ook niet over het type drugs dat geproduceerd werd in het pand. leeuwarden maandagmorgen 22 juni rond 5.15 uur hadden mensen last van geluidsoverlast aan de oosterkad drugslab ontdekt in bedrijfspand. hardnieuws.nl, nieuws dat je raakt!. De politie heeft gisterochtend na een inval bij een bedrijfspand aan de rak in westzaan drugslab ontdekt. twee verdachten, een 24 jarige en een 50 jarige man uit amsterdam zijn aangehouden. in het drugslab trof de politie 600.000 xtc pillen aan, 100 kilo mdma en een grote hoeveelheid grondstoffen voor het produceren van synthetische drugs. Politie ontdekt drugslab met 600.000 xtc pillen in westzaan. in het noord hollandse westzaan heeft de politie in een bedrijfspand een drugslab gevonden. in het lab trof de politie 600.000 xtc pillen, 100 kilo mdma en een grote hoeveelheid grondstoffen voor het produceren van synthetische drugs aan. twee mensen zijn aangehouden, meldt de politie. Politie ontdekt drugslab in ittervoort. 13 minuten geleden. bericht afkomstig van twitter. ittervoort. de politie heeft dinsdagmorgen een drugslab ontdekt in een pand in ittervoort. in de tuin liep een leiding van tientallen meters om de productiegeuren te verdoezelen. eerder werd de locatie wel gebruikt voor productie van drugs.

Politie Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand 112 Fryslan
Politie Ontdekt Drugslab In Bedrijfspand 112 Fryslan

Drugslab met 600.000 xtc pillen in westzaan ontdekt. in westzaan heeft de politie in een bedrijfspand een drugslab gevonden. de politie trof er 600.000 xtc pillen, 100 kilo mdma en een grote. Politie ontdekt drugslab met 600.000 xtc pillen in westzaan in het noord hollandse westzaan heeft de politie in een bedrijfspand een drugslab gevonden. in het lab trof de politie 600.000 xtc pillen, 100 kilo mdma en een grote hoeveelheid grondstoffen voor het produceren van synthetische drugs aan. De politie heeft maandagnacht een drugslab opgerold in vriescheloo. bij de actie zijn twee mannen van 34 en 36 jaar zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. De politie oost nederland heeft vijf personen aangehouden. het gaat om vier mannen en een vrouw. twee mannen van 20 en 49 uit beneden leeuwen, een man van 31 en een vrouw van 23 uit arnhem en een man van 38 uit bathmen. na de ontdekking van het drugslab zijn op diverse plaatsen in gelderland doorzoekingen gedaan. Politie ontdekt drugslab in bedrijfspand 22 mei 2019 leeuwarden de politie heeft dinsdagmiddag in een bedrijfspand aan de meester p.j. troelstraweg in leeuwarden een drugslab.


Politie Ontdekt Drugslab In Schuur Tijdens Buurtonderzoek In Vragender

Drugslab ontdekt in bedrijfspand nieuwegein. video bij het doorzoeken van een bedrijfspand aan de kruyderlaan in nieuwegein stuitte de politie vanmorgen op een drugslab. De politie wil nog niet bevestigen of er een drugslab in het gebouw zat. ook is niet duidelijk of er aanhoudingen zijn verricht. "in verband met het onderzoek kan ik daar nog niets over zeggen. De politie oost nederland heeft vijf personen aangehouden. het gaat om vier mannen en een vrouw. twee mannen van 20 en 49 uit beneden leeuwen, een man van 31 en een vrouw van 23 uit arnhem en een man van 38 uit bathmen. na de ontdekking van het drugslab zijn op diverse plaatsen in gelderland doorzoekingen gedaan. De politie oost nederland heeft vijf personen aangehouden. het gaat om vier mannen en een vrouw. twee mannen van 20 en 49 uit beneden leeuwen, een man van 31 en een vrouw van 23 uit arnhem en een man van 38 uit bathmen. na de ontdekking van het drugslab zijn op diverse plaatsen in gelderland doorzoekingen gedaan. dat gebeurde in woningen in arnhem, eck en wiel, bathmen, beneden leeuwen en een. De politie heeft vorig jaar meer productie en opslaglocaties van synthetische drugs ontdekt dan in 2018. het aantal dumpingen nam sterk af, blijkt uit het landelijk overzicht synthetische drugs.

Related image with politie in leeuwarden ontdekt drugslab in bedrijfspand

Related image with politie in leeuwarden ontdekt drugslab in bedrijfspand