Overbevisende Seier Handball No

Overbevisende Seier Handball No
Overbevisende Seier Handball No

Jeg synes det var mye bra. vi kom greit i gang og hadde godt fokus på kampmålene vi har satt oss. vi leverer på dueller i forsvar og spiller hverandre gode, sier han til handball.no etter kampslutt. norge fortsatte å spille godt i andre omgang og det meste fungerte mot et kinesisk lag som er preget av utskiftninger. Overbevisende seier. juniorjentene viser gode takter i em oppkjøringen og slo romania 33 22 i første kamp i scandinavian open. 28.06.19 maria kurth. juniorjentene (lk00) har sin siste samling og oppkjøringsturnering før em, og møter danmark, romania og sverige i scandinavian open (soc) på hamar. Overbevisende nm seier. etter en svært jevn førsteomgang, var bækkelaget uslåelige og vant 27 18 i juniorfinalen. 29.12.16 thea rustad. førsteomgangen i nm finalen for g20 var svært jevn hele veien. etter at bækkelaget scoret det første målet, og deretter satte en straffe i nettet ble 2 0 ledelsen redusert etter bare fem minutter. Er du interessert av å trene? liker du lagidrett? vi er klubben for alle og ynskjer å satse både på bredde og høgre nivå. vil du vere med oss videre?. I dag har bøler håndball arrangert minirunde for noen av de aller ferskeste håndballspillerne i regionen! det har vært spilt 40 kamper (fordelt på 2 minibaner) og 5 barnekampveiledere har vært i aksjon for å veilede.

Overbevisende Seier Handball No
Overbevisende Seier Handball No

Gratulerer med overbevisende seier på vms 15 km, therese johaug, et vel fortjent gull til therese og sølv til ingvild flugstad Østberg. for noen damer @skiforbundet! 2:53 am 23 feb 2019. 14 retweets 209 likes 6 replies 14 retweets 209 likes. reply. 6. retweet. 14. retweeted. 14. Bergsøy il handball, fosnavåg, norway. 1.4k likes. bergsøy il handball sin facebook side. The latest tweets from juniorhåndball (@juniorhandball). nettsted for juniorhåndball med live kampoppdateringer, streaming, intervjuer og bilder fra #lerØyserien og #bringserien. #juniorhandball. norge. The latest tweets from konnerud håndball (@konnerudhandb). konnerud hånball holder til i drammen og er den største klubben i region sør. besøk oss på våre hjemmesider. Etter en overbevisende seier mot Øvrevoll hosle i 2. kvalifiseringsrunde er nå skedsmo j2003/2004 klare for spill i den nasjonale bring serien. vi ønsker jentene lykke til og er stolte av å ha dere som spillere i skedsmo håndballklubb.


Our Miss Brooks: Head Of The Board / Faculty Cheer Leader / Taking The Rap For Mr. Boynton

The latest tweets from håndballforbundet (@norhandball). norges håndballforbund. Landslaget spiller denne uken verdenscup i Århus. i tirsdagens overbevisende seier over romania var norge uten fire av gullvinnerne fra beijing: hammerseng, nyberg, else marthe sørlie lybekk (lagt opp på landslaget) og gøril snorroeggen (skadd). sørlie lybekk og snorroeggen må også unnværes i em. til sammen har kvartetten 529 landskamper. Osi håndball. 1.8k likes. osi håndball er en klubb med seks lag, fire damelag og to herrelag. damene spiller i 2.div, 3.div, 4.div og 5.div. herrene i. Sesongen første seier!! 🤩 33 25 (19 13) i dagens kamp mot førde 💪🏼 @v.evensen bb med 6 mål og @janineborkeeiet dagens bursdagsbarn ️ tusen takk til alle som kom og støttet oss til to poeng 🥰 # vierhaslum. Handball.no er norges håndballforbunds offisielle hjemmeside. her finner du terminlister, resultater, fagstoff, nyheter og informasjon om landslag med mer.

Related image with overbevisende seier handball no

Related image with overbevisende seier handball no