RES_4

Oslo Politiet Ga Eirik Jensen En Halv Million Kroner Etter

Oslo Politiet Ga Eirik Jensen En Halv Million Kroner Etter
Oslo Politiet Ga Eirik Jensen En Halv Million Kroner Etter

Oslo politiet ga eirik jensen en halv million kroner etter arrestasjonen. etter at eirik jensen var pågrepet og siktet for grov korrupsjon, fikk han innvilget 500.000 kroner fra oslo politidistrikt. Oslo politiet ga eirik jensen en halv million kroner etter arrestasjonen etter at eirik jensen var pågrepet og siktet for grov korrupsjon, fikk han innvilget 500.000 kroner fra oslo. Jensen fikk en halv million av politiet – etter pågripelsen. etter at han var pågrepet og siktet for grov korrupsjon fikk eirik jensen utbetalt en halv million kroner fra oslo politidistrikt. pengene skal ha vært etterbetaling av lønn for et hemmelig prosjekt. Etter at han var pågrepet og siktet for grov korrupsjon fikk eirik jensen utbetalt en halv million kroner fra oslo politidistrikt, skriver vg. pengene skal ha vært etterbetaling av lønn for et. Jensen fikk en halv million av politiet – etter pågripelsen etter at han var pågrepet og siktet for grov korrupsjon fikk eirik jensen utbetalt en halv million kroner fra oslo politidistrikt. pengene skal ha vært etterbetaling av lønn for et hemmelig prosjekt.

Eirik Jensen Fikk En Halv Million Av Politiet Etter
Eirik Jensen Fikk En Halv Million Av Politiet Etter

Etter at han var pågrepet og siktet for grov korrupsjon fikk eirik jensen utbetalt en halv million kroner fra oslo politidistrikt. pengene skal ha vært etterbetaling av lønn for et hemmelig. Oslo politiet ga eirik jensen en halv million kroner etter arrestasjonen etter at eirik jensen var pågrepet og siktet for grov korrupsjon, fikk han innvilget 500. 19.01.2017. Oslo politiet ga eirik jensen en halv million kroner etter arrestasjonen. oslo politiet ga eirik jensen en halv million kroner etter arrestasjonen. 20. januar 2017 kl. 06:01 politiet ga jensen en halv mill. etter at han var pågrepet og siktet for grov korrupsjon fikk eirik jensen utbetalt en halv million kroner fra oslo politidistrikt. Nå mener hun eirik jensen, som trolig må gjennom en ny kamp i retten, er blitt truffet av «karma». går med en halv million i lommepenger. 40 000 kroner er ikke en kveld på byen en gang.


Oslo In 3 Minutes

Oslo politiet ga eirik jensen en halv million kroner etter arrestasjonen etter at eirik jensen var pågrepet og siktet for grov korrupsjon, fikk han innvilget 500. 19.01.2017. Dagsavisen: politiet fant en halv million hos jensen. etter at eirik jensen ble pågrepet i slutten av februar, har politiet beslaglagt over en halv million kroner hjemme hos den korrupsjonssiktede politimannen, skriver dagsavisen. Eirik jensen: i politiet har vi noe som heter moralpoliti. det å være annerledes har hatt sin pris. eirik jensen forklarte seg om en million i kontanter, hemmelig politiprosjekt og hvorfor han kastet mobiltelefonen sin. Ett av de forholdene som kompliserte situasjonen var at eirik jensen i et par års tid ledet det topphemmelige «nasjonale prosjektet». alle forhold rundt dette er behandlet bak lukkede dører, men det som er kjent er at jensen mottok over en halv million kroner ekstra fra oslo politiet for sin innsats. Svært mange av eirik jensens kolleger i oslo politiet vil måtte møte som vitner under rettssaken som starter i oslo tingrett 22. august. oslos politimester hans sverre sjøvold og visepolitimester sponheim gikk i samme kull som jensen på politiskolen, og var ferdige i 1978. — når vi får bevisoppgaven vet vi også hvem som må i vitneboksen.

Related image with oslo politiet ga eirik jensen en halv million kroner etter

Related image with oslo politiet ga eirik jensen en halv million kroner etter