Om Naturfilmkanalen Naturfilmkanalen

Om Naturfilmkanalen Naturfilmkanalen
Om Naturfilmkanalen Naturfilmkanalen

Om naturfilmkanalen. naturfilmkanalen presenterer nyheter med naturen i fokus. vi produserer engasjerende filmer og avdekker uriktigheter. her kan du selv bidra med blinkskudd og godt naturstoff. delta i forfriskende diskusjoner – med innlegg her og på vår facebookside;. Naturfilmkanalen presenterer naturfilmer fra fra ledende norske og internasjonale filmprodusenter. vårløsning og isgang i tanaelva er snart i gang. naturfilmkanalen var der i 2018. Om naturfilmkanalen. denne forfatteren har ikke skrevet sin biografi i mellomtiden kan vi si at vi er stolte over naturfilmkanalen bidrag 15 av oppføringer. oppføringer av naturfilmkanalen. naturfalskheter tusenvis av hvalross strandet i alaska 1. desember 2018 / 0 kommentarer / av naturfilmkanalen. Meninger om klima: i et kommentarinnlegg som journalist frode birkestrand hadde i bergens tidende 28. desember 2019, mener han at klimadebatten fortjener en opplyst debatt. det er få som er uenige med han om det, men hva er en opplyst debatt? les hele saken på naturfilmkanalen!. Naturfilmkanalen har naturen i fokus.vi produserer og formidler nyheter og dokumentarfilmer om vår vakre klode. naturfilmkanalen er naturens advokat.

Om Naturfilmkanalen Naturfilmkanalen
Om Naturfilmkanalen Naturfilmkanalen

Hver uke presenterer naturfilmkanalen arter som er uønsket i norge og arter som er truet. ukens fremmedart amerikansk hummer fokusboks, din mening om noe du har på hjertet! * jeg godtar vilkårene som er angitt i personvernerklæringen * ukens fremmedart amerikansk hummer. Siste innlegg. mens norge samler plast, øker problemet globalt 12. juni 2020 12:44; bergen og hordaland turlag har en hemmelig avtale med kraftgiganten bkk 27. mai 2020 04:27; oppsiktsvekkende ny analyse av norsk energipolitikk. Naturfilmkanalen bruker google analytics til å analysere trafikk på nettstedet vårt. du kan begrense bruken av google analytics (les mer om googles personvernregler her ). dine rettigheter. du har visse rettigheter i henhold til loven om dine personlige data. du kan lese mer hos datatilsynets hjemmeside . Naturfilmkanalen produserer og formidler nyheter og dokumentarfilmer om vår vakre klode. redaktør magne helge sleire har produsert over 30 dokumentarfilmer o. Unsubscribe from naturfilmkanalen? cancel unsubscribe. working subscribe subscribed unsubscribe 302. tanker om det som kommer og trumps taktiske genistrek duration: 37:09. resett 1,431 views.

Ukens Fremmedart Mink Naturfilmkanalen
Ukens Fremmedart Mink Naturfilmkanalen

Publisert 6. jun. 2019 møller og avmakt er en serie på 20 korte filmer om vindkraftindustriens påvirkning på natur og mennesker program 1: zeros lØgner progr. Møller og avmakt er en serie på 20 korte filmer om vindkraftindustriens påvirkning på natur og mennesker program 1: zeros lØgner program 2: folkesviket. Møller og avmakt er en serie på 20 korte filmer om vindkraftindustrienes påvirkning på natur og mennesker. skip navigation naturfilmkanalen 23,445 views. 19:36. kurt oddekalv om. Naturfilmkanalen 28,935 views. 19:36. deerhoof i call on thee (official audio) duration: 3:18. ingvard wilhelmsen snakker om festivalen – og om hypokondri duration: 12:35. "naturfilmkanalen har satt søkelys på en økonomisk problemstilling innen energi: hva koster vindkrafteventyret egentlig for norske forbrukere? det er det åpenbart noen som ikke ønsker velkommen",.

Ukens Rødlisteart Brisling Naturfilmkanalen
Ukens Rødlisteart Brisling Naturfilmkanalen

Les så naturfilmkanalen sitt tilsvar og forklaringer. vi spiller med åpne kort, for jo mer kunnskap folk får om vindkraft, jo mer øker # motvinden. vi ønsker mer debatt og oppmerksomhet om filmen, ikke mindre. see more. Virker ikke som om partene samarbeidet særlig godt om faktagrunnlaget for dokumentaren. om naturfilmkanalen har et godt fundament for tallene sine, så er det noe merkelig om de ikke legger dem frem, eventuelt med egen forklaring, som de selv sier. Av: bernt brandal foto: hareid kommune / erlend friestad. vindturbinar som rasera perler på kysten, flytande industrianlegg midt i det viktigaste gytefeltet for nvg sild, stastsubsidiert blokkering av dei viktigaste tråldraga på tampen – dette er dessverre konsekvensane av ein politikk utan logisk forankring!. Kort om punktene vi blir angrepet på. den kan naturfilmkanalen svare godt for seg selv, og har gjort det. vi forbrukere betaler milliarder i nettleie for at norsk overskuddskraft skal bli eksportert til utlandet, og private og utlendinger skal ta gevinsten. Bli med og støtt naturfilmkanalen ved å bli medlem der, da får du siste oppdaterte filmer, og tilgang til alle filmer som blir lagt ut. før valget planlegges det 20 filmer om vindkraft. vi i nei til vindmØller i flekkefjord er også takknemlig om du vil støtte oss ved å bli medlem også i denne gruppa. 🌞 sammen er vi sterke!.


Møller Og Avmakt: FolkeopprØret

Ordførarane i tysvær, lyngdal, karmøy, høyanger, gulen og aure hadde i dag møte med noregs vassdrags og energidirektorat (nve). våre kommunar har gjort erfaringar med ulike typar vindkraft initiativ, og frå ulike fasar av denne prosessen. Nrk debatten om vindkraft 4. juni . kategorier. energipolitikk (27) kronikker debatten enerwe eolus vind green investment group haramsøya havvind hogne hongset innvordfjellet kmd landsmøte lmd michael moore naturfilmkanalen nord odal northconnect norwea nrk nte nve oed ordfører opprør prime capital reindrift runde stadtlandet støy tina. Aksjonsgruppa på haramsøya har oppfordra alle om å sende e post til fylkestingsrepresentantane for å be dei om å ta vare på haramsøya! be dei om å stemme for alle forslag som kan få stoppa denne galskapen! skriv til dei kva haramsøya betyr for deg. skriv kva du føler om dette prosjektet. Den annonserte stortingsmeldingen om vindkraft i norge har få konkrete, positive forslag. debatten enerwe eolus vind green investment group haramsøya havvind hogne hongset innvordfjellet kmd landsmøte lmd michael moore naturfilmkanalen nord odal northconnect norwea nrk nte nve oed ordfører opprør prime capital reindrift runde. Vi har samla en gjeng ungdommar og gått på tur, der vi viser fram fjellet vår, å snakkar om det som skal skje.

Related image with om naturfilmkanalen naturfilmkanalen

Related image with om naturfilmkanalen naturfilmkanalen