Laila Anita Bertheussen Waras Samboer Tordnet Pa

ads
Laila Anita Bertheussen Waras Samboer Tordnet På

Laila Anita Bertheussen Waras Samboer Tordnet På

Laila anita bertheussen er tiltalt for hærverk ved å ha tagget flere husvegger og familiebilen til sin egen samboer tor mikkel wara som på tidspunktet for hærverket var sittende justisminister. Siktet: justisministerens samboer laila anita bertheussen er siktet for å ha startet en brann i familiens bil natt til søndag. hennes og samboer tor mikkel waras hjem er blitt utsatt for en. * 26. desember anmeldte waras samboer laila anita bertheussen teateret black box i oslo for å ha filmet parets hus. anmeldelsen ble siden henlagt, og bertheussen klaget henleggelsen inn for. Laila anita bertheussen fortalte i oslo tingrett tirsdag at samboeren, daværende justisminister tor mikkel wara, var den som oppdaget hakekors og tagging den 6. desember 2018. Et par måneder etter brannen ble waras samboer gjennom 25 år, laila anita bertheussen, mistenkt for blant annet hærverket mot parets bolig i desember 2018, for å ha tent på søppeldunken i januar 2019 og tent på parets bil i mars i fjor. bertheussen ble senere tiltalt i saken.

Anmeldt Av Waras Samboer Laila Anita Bertheussen Siktet

Anmeldt Av Waras Samboer Laila Anita Bertheussen Siktet

14. mars 2019 ble justisminister tor mikkel waras samboer, laila anita bertheussen, pågrepet og siktet for å selv ha tent på parets bil, og for å ha fått det til å virke som andre står bak. Tor mikkel waras samboer, laila anita bertheussen, ble 14. mars pågrepet og siktet av pst for å ha tent på familiens bil fire dager tidligere. den daværende justisministeren gikk ut i permisjon samme dag. den 28. mars trakk wara seg som justisminister. 14. mars 2019 ble justisminister tor mikkel waras samboer, laila anita bertheussen, pågrepet og siktet for å selv ha tent på parets bil, og for å ha fått det til å virke som andre står bak. Tor mikkel wara var på fotballtur i liverpool med kamerater da samboer laila anita bertheussen skal ha tent på familiens bil og diktet opp en straffbar handling, ifølge pst. * 26. desember anmeldte waras samboer laila anita bertheussen teateret black box i oslo for å ha filmet parets hus. anmeldelsen ble siden henlagt, og bertheussen klaget henleggelsen inn for statsadvokaten, og fikk medhold. * senere ble den igjen henlagt, og i mars sendte bertheussens advokat inn en ny klage.

Wara Saken Laila Anita Bertheussen Waras Samboer I Nye

Wara Saken Laila Anita Bertheussen Waras Samboer I Nye

Aktor mener laila anita bertheussen har forklart seg motstridende. oslo tingrett (vg) påtalemyndigheten mener laila bertheussen forklarer seg annerledes om den første trusselhendelsen mot. Laila anita bertheussen har den siste måneden rettet sterk kritikk mot flere personer på sin facebook side, skriver aftenposten kort tid etter at brannen hun nå er mistenkt for å ha startet ble kjent, kritiserte hun politiet for å ikke ta hendelsen på alvor. Waras samboer laila anita bertheussen er tiltalt for forhold med en strafferamme på til sammen 16 år. det var heller ikke mye smil om munnen hos dommerne underveis. Laila anita bertheussen (55) var ikke på plass da rettsdagen begynte i oslo tinghus torsdag. hennes forsvarer john christian elden sa at hun vil følge forhandlingene fra et annet rom på skjerm og komme inn i rettssalen om det er behov for det. heller ikke hennes samboer tor mikkel wara var til stede i lokalet. Waras samboer laila anita bertheussen er siktet for å ha tent på parets bil natt til 10. mars. foto: heiko junge / ntb scanpix laila anita bertheussen tiltalt for angrep og trusler mot statsorganer.

ads

Related image with laila anita bertheussen waras samboer tordnet pa

ads

Related image with laila anita bertheussen waras samboer tordnet pa