Kurs Og Konferanse Trondheim Spektrumtrondheim Spektrum

Kurs Konferanser Trondheim Spektrum

Kurs Konferanser Trondheim Spektrum

I trondheim spektrum har vi årelang erfaring med kurs og konferanser i alle formater og størrelser. vi har rom for det meste, enten du trenger et lite møterom for 4 – 20 personer, eller du skal arrangere en konferanse for 3400 personer. vi har fleksible rom som kan tilpasses de aller fleste behov, og det er derfor ikke uvanlig at det den ene dagen spilles hånballkamp i samme hall som det. Trondheim spektrum har årelang erfaring med kurs og konferanser i alle formater og størrelser. vi har rom for det meste, enten du trenger et lite møterom for 4 – 20 personer, eller du skal arrangere en konferanse opp til 8 500 personer midt i hjertet av trondheim. Trondheim spektrum kan benyttes til konserter, idrettsarrangement, konferanser, messer og andre bedriftsarrangement. trondheim spektrum har totalt 33 200 m² fordelt på 9 komplette håndballflater fordelt på 4 haller, en hall med 6 minihåndballflater, samt et lyst og trivelig vrimleområde som inneholder snack og espresso bar. Med bakgrunn i myndighetenes anbefaling om at all innendørsidrett innstilles har trondheim spektrum besluttet å foreta en stenging for all idrettsaktivitet umiddelbart. det er vår plikt å bidra til å begrense all kontakt til et minimum. vi stenger derfor anlegget for all idrettsaktivitet og annen publikumsrelatert aktivitet. Konferansesalen i trondheim spektrum er på 400 kvm, og kan benyttes til mange ulike typer arrangement, den er fullt utstyrt med av utstyr og mulighet for oppsett av kjøkken. denne salen er perfekt til å benytte til mange slags arrangement, som selskaper, banketter, kurs, kino og konferanser.

Kurs Konferanser Trondheim Spektrum

Kurs Konferanser Trondheim Spektrum

Trondheim spektrum er hjemmeareana for byåsen håndball elite. foruten breddeidrett benyttes hallene til kurs, seminarer, kongresser, messearrangement osv. trondheim spektrum har en gulvflate på 15 000 m² fordelt på 8 flerbrukshaller. den største hallen har 3400 sitteplasser og plass til 6000 mennesker stående. Finn og kjøp billetter til trondheim spektrum, trondheim på ticketmaster.no. Kurs eller konferanse i trondheim? her kan du innhente tilbud fra flere møte og konferansesteder i trondheim samtidig. vi gjør bestillingen enklere for deg! se vår oversikt over konferansehotell og møtelokaler i trondheim og området rundt. bruk kartet for å sjekke nøyaktig beliggenhet. Adresse: klostergata 90, 7030 trondheim. tel 47 73 56 86 00 faks 47 73 56 86 01 [email protected] spektrum.no beliggenhet: 35 km fra trondheim lufthavn værnes. 10 minutter gangavstand til nærmeste flybuss stopp. 15 minutter gangavstand til trondheim sentrum. Kurs og konferanse; bankett; idrett; teknisk info. publisert av admin. no comments. 16. – 18. november bør du ta turen til årets store boligmesse i trondheim spektrum. perfekt for deg som skal pusse opp, bygge nytt eller vil ha inspirasjon til å sette i gang. her blir det spennende boligprosjekter, mange hus og hytteleverandører.

Konferansesenter Trondheim Spektrum

Konferansesenter Trondheim Spektrum

Trondheim spektrum as telefon: 73 56 86 00 (ukedager 08:00 16:00 top. følg oss. Trondheim catering er husets egen restauratør og håndterer alt fra enkle kaffepauser i kafeteriaen, lunsjmøte levert i møterommet til store banketter med opptil 2000 gjester. anlegget har et stort og moderne kjøkken og restauratøren har bevilgning til alle typer arrangementer og kan holde åpent til klokken 02:00. bak trondheim catering as står matglade mennesker med palle jørgensen i. Trondheim spektrum ble utbygd og rehabilitert i perioden 2014 2019. grunnen var at to av hallene var så dårlig vedlikeholdt at det krevdes omfattende rehabilitering. formannskapet i trondheim vedtok derfor i 2014 å bygge en ny og større hall som skulle stå ferdig til håndball em i 2020. Høye krav til elektrisk avlåsing i trondheim spektrum — steplock. spygames | teambuilding for bedrifter, kurs og konferanse og live gudstjeneste. Trondheimspektrum.no trondheim spektrum består av av åtte flerbrukshaller som med stor suksess benyttes til alt fra konserter messer og kongresser til små og store sportsbegivenheter.

Trondheim Spektrum Konferansesal

Trondheim spektrum as fra , 100000348s1 trondheim spektrum as. Trondheim spektrum er en flerbruksarena på Øya i trondheim.den største arenaen på 4 800 kvm har plass til 12 000 personer eller sitteplasser til 8 900 personer. den nye arenaen stod ferdig i 2019 og erstattet en gruppe flerbrukshaller på samme sted. de tidligere hallene gikk opprinnelig under navnet nidarøhallen. Historiefortelling, aktiviteter og skreddersydde arrangementer er bare noen av grunnene til at du burde legge ditt neste møte, kurs eller konferanse til de historiske. her kan du diskutere dagsorden, ta de viktige samtalene på en fjellknaus eller komme på de gode ideene som gir utslag for din bedrift mellom møtene, mens noen av norges beste. Adl kurs, trondheim ergoterapeutene. 15 ting du kan gjøre i trondheim denne helga trd.by kurs og konferanse og konferanse trondheim | clarion hotel trondheim. tema: bystyret i trondheim adressa.no. clarion hotel trondheim meetings. fysisk læringsmiljø utdanningsdirektoratet evaluering av høye krav til elektrisk. Administrerende direktør i trondheim spektrum, eva annie svendsen, forteller at hun ba styret om lengre tid før de bestemmer om de skal gjøre om på lokalene. – vi ønsker å teste ut hvordan markedet er for kurs og konferanse i den etasjen. vi ønsker å ta det i bruk før vi eventuelt gjør endringer for idrettens hus, sier hun.

Related image with kurs og konferanse trondheim spektrumtrondheim spektrum

Related image with kurs og konferanse trondheim spektrumtrondheim spektrum