RES_4

Kurs Og Konferanse Trondheim Spektrumtrondheim Spektrum

Kurs Og Konferanse Trondheim Spektrumtrondheim Spektrum
Kurs Og Konferanse Trondheim Spektrumtrondheim Spektrum

I trondheim spektrum har vi årelang erfaring med kurs og konferanser i alle formater og størrelser. vi har rom for det meste, enten du trenger et lite møterom for 4 – 20 personer, eller du skal arrangere en konferanse for 3400 personer. vi har fleksible rom som kan tilpasses de aller fleste behov, og det er derfor ikke uvanlig at det den ene dagen spilles hånballkamp i samme hall som det. Kurs og konferanse; bankett; idrett; teknisk info. total kapasitet; fakta om hallene; praktiske opplysninger; bruksanvisninger; tekniske tegninger; kontakt. trondheim spektrum; nor fishing / aqua nor; trondheim catering; galleri; om oss; this is not actual view of your gallery, use page builder to view its actual. bilder – kurs og konferanse. Trondheim spektrum as / telefon: 73 56 86 00 (ukedager 08:00 16:00 top. følg oss. Idretten har en stor plass i trondheim spektrum, og daglig utøves det håndball, volleyball, basketball, badminton, tennis, bordtennis, innebandy, bueskyting, karate, boksing, bryting, vektløfting m.m. her foregår alt fra trening i aldersbestemte klasser og til kamper i elitedivisjon, landskamper og internasjonale turneringer. byåsen håndball byåsen håndball har trondheim spektrum som. Trondheim spektrum bygger i disse dager ny hall. for mer informasjon om prosjektet og situasjonsplan: www.nyenidarohallen.no vår største hall pr.d.d. har hele 3100 sitteplasser og hvis alle reiser seg og står er det god plass til 4500 mennesker. mat og servering trondheim catering er husets egen restauratør og håndterer alt fra enkle kaffepauser i kafeteriaen til store banketter med.

Galleri Trondheim Spektrumtrondheim Spektrum
Galleri Trondheim Spektrumtrondheim Spektrum

Trondheim spektrum er en flerbruksarena på Øya i trondheim med 8 900–12 000 sitteplasser. den nye arenaen stod ferdig i 2019 og erstattet en gruppe flerbrukshaller på samme sted. de tidligere hallene gikk opprinnelig under navnet nidarøhallen. Trondheim spektrum er hjemmeareana for byåsen håndball elite. foruten breddeidrett benyttes hallene til kurs, seminarer, kongresser, messearrangement osv. trondheim spektrum har en gulvflate på 15 000 m² fordelt på 8 flerbrukshaller. den største hallen har 3400 sitteplasser og plass til 6000 mennesker stående. Informasjon om aktivitetstilbud i trondheim får du hos trondheim aktivum (turistkontoret) på telefon 73 80 76 60, faks 73 80 76 70 eller på e post: [email protected] oversikt finnes også på nettstedet www.visit trondheim.com. adkomst og beliggenhet. det er enkelt å reise til trondheim spektrum, svært mange kan sykle eller gå. Her vil du kunne laste ned bruksanvisninger o.l for system er som er i bruk i hallene. resultattavler hall d og f bt6000 brukermanual. I noen tilfelle kan det komme et tillegg for garderobe og ordensvakter – det ut i fra type arrangement. i de store hallene har vi mulighet til å dekke, og servere til arrangementer for inntil 2500 personer. priser og tilbud til slike store arrangementer settes opp i samarbeid med booking og teknisk administrasjon i trondheim spektrum.

Kurs Og Konferanse Trondheim Spektrumtrondheim Spektrum
Kurs Og Konferanse Trondheim Spektrumtrondheim Spektrum

Trondheim spektrum, situated in trondheim, norway, is a perfect venue for all types of events & trade shows. information on trondheim spektrum facilities, location, area of trondheim spektrum, photos, videos and map can be found here. Radisson blu hotel trondheim airport. radisson blu royal garden hotel. ringnes e.c. dahls arena. Stratos er et ettertraktet kurs og konferanselokale som kan brukes til alt innen møte, kurs og konferanse – i tillegg til at lokalene leies ut til private feiringer og firmaevents for 20 280 personer. med panoramautsikt over hele oslo fra hele lokalet er du garantert en fantastisk opplevelse. Kurs og konferanselokaler » i trondheim » 14 unike treff svebergtunet kurs og konferansesenter. stavsjøvegen 10, 7550 hommelvik. 73 97 39 11. mer info · hjemmeside · kart. trondheim spektrum as. klostergata 90, 7030 trondheim. 73 56 86 00. mer info · hjemmeside · kart. thon hotel gildevangen. søndre gate 22 b, 7010 trondheim. Trondheim spektrum er en flerbruksarena for idrett, kultur og næringsliv.velkommen til unike opplevelser i trondheims nye storstue, plassert midt i byen. velkommen til europas største flerbruksarena. trondheim spektrum er en flerbruksarena for idrett, kultur og næringsliv.

Galleri Trondheim Spektrumtrondheim Spektrum
Galleri Trondheim Spektrumtrondheim Spektrum

Trondheim spektrum er det perfekte valget for sportsarrangementer og utstillinger, og som tilfredsstiller alle behov for kongresser og konferanser. beliggenheten er meget sentral, omgitt av parker og grøntområder, det er meget tilgjengelig og har gode parkeringsmuligheter, uansett størrelse på arrangementet. trondheim spektrum har 18 møterom og messeområdet er 17,000 m². Kurs og konferanselokaler » i sør trøndelag » 22 unike treff hovde gård as. hovde, 7130 brekstad. 72 51 59 00. trondheim spektrum as. klostergata 90, 7030 trondheim. 73 56 86 00. mer info · hjemmeside · kart. bo hotell as. dronningens gate 5, 7011 trondheim. 73 80 08 00. Administrerende direktør i trondheim spektrum, eva annie svendsen, forteller at hun ba styret om lengre tid før de bestemmer om de skal gjøre om på lokalene. – vi ønsker å teste ut hvordan markedet er for kurs og konferanse i den etasjen. vi ønsker å ta det i bruk før vi eventuelt gjør endringer for idrettens hus, sier hun. Nye nidarøhallen skal inneholde en ny topp moderne arrangementshall der hvor dagens hall a står, nytt kontorbygg for administrasjonen i trondheim spektrum, konferanse og møtelokaler, vip arealer og ny flott inngang mot nidareid bro. prosjektet innebærer også ett stort løft for utearealene i næromgivelsene og medfører en opprusting av. Trondheim spektrum ble utbygd og rehabilitert i perioden 2014 2019. grunnen var at to av hallene var så dårlig vedlikeholdt at det krevdes omfattende rehabilitering. formannskapet i trondheim vedtok derfor i 2014 å bygge en ny og større hall som skulle stå ferdig til håndball em i 2020.

Trondheim Spektrum Som Arena Trondheim Spektrumtrondheim
Trondheim Spektrum Som Arena Trondheim Spektrumtrondheim

Mars i trondheim arrangeres av save asmervik kurs mastering the requirements process (mrp i) 31. mars i oslo arrangeres av suzanne robertson og er en del av serien kurs. kurs it sourcing og kontrakter. 31. mars i oslo arrangeres av odd gunnar alterhaug og er en del av call for presentation og konferanse odin 2020 – vi vil høre din. Quality hotel augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. hotellet ligger veldig sentralt til ved trondheim torg med sine 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for arrangementer og selskaper. vi er et kontantfritt hotell. Finn billetter til konserter og arrangementer i molde & trondheim på eventim.no. kjøp billetter enkelt og 100% sikkert. billetter til konserter, opera, festivaler og mer cookies er nødvendig for at nettsiden fungerer og forteller oss hvordan du bruker nettsiden, slik at vi kan forbedre den for deg og andre. cookies og personvern jeg godtar. Kurs og konferanselokaler » i trøndelag » 30 unike treff hovde gård as. hovde, 7130 brekstad. 72 51 59 00. trondheim spektrum as. klostergata 90, 7030 trondheim. 73 56 86 00. mer info · hjemmeside · kart. radisson blu airport trondheim. lufthavnveien 30, 7500 stjørdal. 74 84 36 00. Trondheim spektrum, trondheim, norway. 3.2k likes. trondheim spektrum. see more of trondheim spektrum on facebook.

Related image with kurs og konferanse trondheim spektrumtrondheim spektrum

Related image with kurs og konferanse trondheim spektrumtrondheim spektrum