Koning Op Vakantie

ads
Politici Na Boodschap Goed Dat Koning Erkent Dat

Politici Na Boodschap Goed Dat Koning Erkent Dat

Koning willem alexander is met het regeringsvliegtuig vertrokken naar zijn vakantiehuis griekenland. de rvd wil dat bevestigen noch ontkennen. Koning willem alexander is vrijdag ondanks de coronamaatregelen naar griekenland vertrokken om daar vakantie te vieren. de rijksvoorlichtingsdienst (rvd) wil niet bevestigen dat de koning in. Koning willem alexander vond dit een mooi moment om met het regeringstoestel naar griekenland te vliegen voor een welverdiende vakantie. daar geldt overigens code geel. het volk kwam in opstand, waarna het koninklijke gezelschap weer naar huis vloog. “we zullen onze vakantie afbreken. we zien de reacties van mensen op berichten in de media. Koning in aanzien gedaald na omstreden vakantie in griekse villa 17 okt 2020, 19:28 / update: 18 okt 2020, 19:18 de koning en koningin zijn in aanzien gedaald door de vakantie naar griekenland. Vakantie van het koninklijk huis wordt gezien als privéaangelegenheid, zegt een woordvoerder. bronnen bevestigen dat het inderdaad om een vakantie van de koning gaat. de rvd wil wel zeggen dat de koning en koningin zich houden aan alle geldende coronamaatregelen en geldende vakantievoorschriften.

Nederlandse Koning Willem Alexander Betuigt Spijt Over

Nederlandse Koning Willem Alexander Betuigt Spijt Over

Koning op vakantie: 'voelt de sfeer in nederland niet goed aan'. het nederlandse regeringsvliegtuig is onderweg naar griekenland. het heeft er alle schijn van dat de koning en koningin aan boord zijn op weg naar hun vakantiehuis. de rvd wil dat bevestigen noch ontkennen. Koning willem alexander en zijn gezin hebben voor ophef gezorgd door op vakantie te gaan naar griekenland. na de nodige ophef is het gezin teruggekeerd na nederland. Schaamteloos: de koning is op vakantie in griekenland wel.nl. het nederlandse regeringsvliegtuig is onderweg naar griekenland. het heeft er alle schijn van dat de koning en koningin aan boord. Ergernis over vakantie koning. in de tweede kamer is met ergernis gereageerd op het vakantiebezoek van koning willem alexander aan griekenland. oppositiepartij groenlinks wil opheldering van minister president mark rutte. „als de koning nu op vakantie gaat is dat echt het verkeerde signaal aan nederland”, vindt fractievoorzitter jesse klaver. Het vakantiehuis van de koning ligt op het griekse vasteland, in ’geel’ gebied. de griekse eilanden zijn ’oranje’ verklaard, wat betekent dat nederlanders wordt aangeraden ze alleen in.

ads

Koning Op Vakantie. Verstandig?

Athene koning willem alexander is vrijdagmiddag in griekenland aangekomen om daar vakantie te vieren. hij vloog aan het eind van de middag met het regeringstoestel naar zijn vakantieadres. dat. De koning bepaalt zelf of hij op vakantie gaat. zelfs als rutte de vorst heeft geadviseerd om niet op vakantie te gaan en hij dat toch doet, is rutte degene die daar verantwoordelijk voor is. geen onderscheid tussen opvattingen van premier of vorst. de inhoud van de gesprekken tussen rutte en de koning zijn geheim. Koning willem alexander is op vakantie in griekenland. dat melden persbureau anp en andere media op basis van ingewijden. hij zou aan het einde van de middag naar zijn vakantiehuis vertrokken zijn. Rutte op de hoogte. premier rutte was op de hoogte van de voorgenomen reis van de koning. het vakantiehuis van de koning ligt in 'geel gebied', wat betekent dat er nog wel op vakantie gegaan mag. Koning willem alexander reageert op de griekenland vakantie. „met spijt in het hart richt ik mij tot u.” zo begint koning willem alexander zijn videoboodschap aan het volk. hij en zijn vrouw koningin máxima geven toe dat hun vakantie naar griekenland, waar dezelfde dag nog een eind aan kwam, „heel onverstandig” was.

Related image with koning op vakantie

ads

Related image with koning op vakantie