Hoeveel Besmettingen Vandaag

Coronavirus In Kaart Deze Nederlandse Gemeenten Hebben De

Coronavirus In Kaart Deze Nederlandse Gemeenten Hebben De

Nieuwe besmettingen vandaag: 5.974 besmettingen sinds februari: 473.190. ziekenhuisopnames coronapatiënten nu op verpleegafdeling: 1.580 waarvan nieuw bevestigd: 212 coronapatiënten nu op de ic: 566. 20 11 2020 | 11:20 uur. cbs centraal bureau voor de statistiek: sterfte in week 46 nog steeds hoger dan verwacht. het cbs meldt vandaag in de week van 9 tot en met 15 november, 650 meer overlijdens dan verwacht in deze periode. ook het rivm rijksinstituut voor volksgezondheid en milieu houdt sterftecijfers wekelijks bij. in de meest recente data van het rivm van 5 tot en met 11 november is de. Coronavirus: hoeveel besmettingen zijn er vandaag in jouw gemeente? carina twerda iedere dag maakt het rivm bekend bij hoeveel mensen er in nederland het coronavirus is vastgesteld. wij houden de lijsten per gemeente bij. dus benieuwd hoe het in jouw gemeente is? je leest het hier. Bekijk hier de coronacijfers uit je gemeente. zweef je met je muis over de interactieve kaart hieronder, dan zie je dagelijks een update van het aantal besmettingen per 100.000 inwoners van de laatste veertien dagen in je gemeente.als je op je gemeente klikt of die invoert in de zoekbalk, dan krijg je ook het werkelijke aantal besmettingen in je gemeente van de voorbije twee weken te zien. Elke dag opnieuw worden mensen besmet met het coronavirus. een aantal onder hen sterft, maar velen genezen ook. hieronder vindt u de cijfers, die we 2 keer per dag updaten. op de kaart ziet u in welke landen mensen besmet zijn en hoeveel het er zijn.

Bekijk Op Deze Kaart Het Aantal Geregistreerde

Bekijk Op Deze Kaart Het Aantal Geregistreerde

In de tool vind je per gemeente de besmettingen van de voorbij dag, van de voorbije drie dagen, van één week geleden en van de laatste maand. het goede nieuws is dat in een heleboel gemeenten géén besmettingen meer gemeld zijn, of maar één. de gemeenten die wel meer besmettingen hadden, kan je in een apart lijstje bekijken. Vandaag liggen er 354 corona patiënten op de intensive care, meldt de nederlandse vereniging voor intensive care. dat zijn er 73 meer dan een dag eerder. Kijk hier hoeveel corona besmettingen er nu zijn in jouw gemeente. daar waar andere delen van het land steeds feller kleuren als het gaat om brandhaarden waar het coronavirus heerst, lijkt de. Rivm meldt 10.211 nieuwe besmettingen, deels cijfers van gisteren door vertraging. de afgelopen 24 uur zijn er 10.211 nieuwe positieve coronatests geregistreerd. Nieuws en video's over coronavirus. betrouwbaar, gratis en snel op nu.nl, de grootste nieuwssite van nederland.

Weer Nieuwe Besmettingen In Nederland

De gezondheidsautoriteiten hebben in het afgelopen etmaal ook 5.103 nieuwe besmettingen geregistreerd. het aantal coronavirusbesmettingen in india overschreed vandaag de 9 miljoen. in het op een. Er zijn in het laatste gemeten etmaal 21 nieuwe besmettingen bij gekomen in zeeland, dat zijn er 29 minder dan een dag ervoor en vijftig minder dan de dag dáárvoor. met vijf nieuwe gevallen. Als je wilt weten of er in een gemeente een brandhaard is moet je kijken naar het aantal corona besmettingen per 100.000 inwoners. in roosendaal is dit 444. in roosendaal is dit 444. per 100.000 inwoners zijn er 5,2 ziekenhuisopnames. Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het rivm. *het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. totaal zijn er in nederland 291.254 besmettingen met corona. Laatste nieuws over coronavirus. op dit moment (22 11 2020) zijn er in oostenrijk, 247,188 mensen positief getest op corona (covid 19). dit zijn 5,226 meer dan gisteren. 683 corona patiënten zijn in kritische toestand.

Related image with hoeveel besmettingen vandaag

Related image with hoeveel besmettingen vandaag