Handball Gunnar Pettersen Gir Seg Som Trener For Godt

Gunnar Pettersen Jeg Har Hatt Kreft
Gunnar Pettersen Jeg Har Hatt Kreft

Men den duellen satte som kjent koronaviruset en effektiv stopper for. norges håndballforbund bestemte derfor at også sh skulle få plass eliteserien kommende sesong. 18. april ble det kjent at pettersen gir seg i sh, samtidig som sønnen, anders holand pettersen, kommende sesong skal lede laget i eliteserien. Gunnar pettersen ble presentert som ny krs trener tirsdag. foto: jacob buchard luksusproblem. pettersen kom med kritikk av krs topphåndball etter at opprykket glapp tidligere i år. – de har mange spillere med eliteserieerfaring, men så er det noe med å sette det sammen. det er ikke alltid gode enkeltspillere gjør et godt lag. Krs trener gunnar pettersen: – gode nok til opprykk, men ikke seriefavoritt. til tross for å ha sikret seg tre nye spillere den siste uka, er krs trener gunnar pettersen (64) klar på at laget han nå rår over ikke er sterkere enn det han ble forespeilet. men det skal likevel være godt nok til opprykk. Gir seg: gunnar pettersen bytter ut jobben som håndballtrener med tv kommentering. foto: trond reidar teigen / ntb scanpix pettersen gir seg som vipers trener. og det trives jeg utrolig godt. Men da det viste seg at gunnar ikke skulle trener sandefjord lenger følte vi at det var en profil som passet oss veldig bra. han kjenner flere av de involverte i krs fra før, noe som gjorde det enklere å hente ham, sier stormyr. han mener at pettersen ikke er en dyr mann for krs.

Einar Veierød Overtar Som Hovedtrener I Sh Sandefjord
Einar Veierød Overtar Som Hovedtrener I Sh Sandefjord

Knut stormyr, som nå overtar etter tommy egeli som styreleder i krs, svarer slik på hvorfor de henter pettersen: – vi har søkt etter trenere i både danmark, sverige og hatt flere på blokka her i norge. men da det viste seg at gunnar ikke skulle trener sandefjord lenger følte vi at det var en profil som passet oss veldig bra. Han har nettopp fullført den høyeste trenerutdannelsen i norge (trener 4). i tillegg var han ferdig som trener for aldersbestemte lag. – det som trigger meg med krs er at de har en bra stall til å være i 1. divisjon. de har orden på økonomien, og det virker som om de har næringslivet i ryggen. det er et veldig godt utgangspunkt for å. Gunnar atle «gp» pettersen (født 30. juli 1955) er en norsk håndballtrener og tidligere håndballspiller. sesongen 2015/16 var han trener for vipers kristiansand.han var norsk landslagstrener i herrehåndball 1989–1994 og på nytt 2001–2008. han har også vært trener for fredensborg/ski, larvik (1994–1996), sandefjord, tertnes og flint tønsberg, og han har vært. – jeg hadde nok rost mer om det hadde vært en annen, sier gunnar pettersen. han har selv 132 landskamper som spiller og to perioder som norsk landslagssjef. – det er en balansegang. Trenerlegenden gunnar pettersen (59) gir seg ufrivillig som trener fordi håndballforbundet krever at han må ta mer utdanning. gir seg: her er vipers trener gunnar pettersen under kampen mot.


HÅndball: Gunnar Pettersen Gir Seg Som Trener For Godt

Gunnar pettersen ble presentert som krs topphåndballs nye trener. foto: jacob buchard nye systemer tente gnisten – i 2008, da jeg sa nei til forlengelse med herrelandslaget, gjorde jeg det. Nye regler som håndballforbundet har lagt frem, gjør at gunnar pettersen ikke kommer til å trene et håndballag etter neste sesong. Tilbake: gunnar pettersen er tilbake i trenerrollen, nå for flint tønsberg kvinner. (foto: flint tønsberg håndball) tidligere landslagstrener for herrer gjør comeback som trener for flint. Gunnar pettersen gir seg i protest mot forbundet. han har ett år til i vipers før han altså slutter helt som trener. kontrakten han skrev med vipers gjelder ikke lenger enn ut neste sesong, uavhengig av nye regler. det er merkelig at ikke det er godt nok for forbundet, sier randi gustad i tv 2s sending. sportslig leder i vipers. Tom eirik skarpsno slutter som trener for bækkelagets herrelag i håndball. han erstattes av jørgen laug (32). tom eirik skarpsno gir seg som trener i bækkelaget.

Related image with handball gunnar pettersen gir seg som trener for godt

Related image with handball gunnar pettersen gir seg som trener for godt