Evenepoel In Het Ziekenhuis Na Akelige Val Jakob Fuglsang

ads
Evenepoel In Het Ziekenhuis Na Akelige Val Jakob Fuglsang

Evenepoel In Het Ziekenhuis Na Akelige Val Jakob Fuglsang

Jakob fuglsang (35) won ondertussen het tweede wielermonument van het seizoen. de deen was george bennett de baas in een beklijvende finale. wat zag het er goed uit voor remco evenepoel. Remco evenepoel maakte een ijzingwekkende val in het ravijn tijdens de afdaling van de muro di sormano. evenepoel in het ziekenhuis na akelige val, jakob fuglsang wint de ronde van lombardije. Jakob fuglsang won de ronde van lombardije, maar achteraf was vooral de val van remco evenepoel in de afzink van de muro di sormano het gespreksonderwerp. “ik hoop dat hij oké is”, aldus de deen. Jakob fuglsang heeft de 114de editie van de ronde van lombardije gewonnen. de deen van astana ging solo over de finish in como in een koers die werd opgeschrikt door een zware val van remco evenepoel. Jakob fuglsang mag de bizarre 2020 editie van de ronde van lombardije bijschrijven op zijn erelijst na een felle tweestrijd met george bennett. de koers werd tijdelijk overschaduwd door een zware crash van remco evenepoel, maar de eerste berichten over zijn toestand zijn in verhouding postief. de koers van de val.

Winnaar Jakob Fuglsang Astana Ontsnapte Op Miraculeuze

Winnaar Jakob Fuglsang Astana Ontsnapte Op Miraculeuze

Evenepoel kwam in een afdaling op zo’n 40km van de streep ten val. hij botste tegen een muurtje en dook een ravijn in. evenepoel was na zijn val bij bewustzijn en werd op een draagberrie naar de ziekenwagen gedragen. evenepoel werd afgevoerd naar het sant’anna ziekenhuis in san fermo della battaglia (vlakbij como). Topfavoriet evenepoel valt in ravijn in ronde van lombardije, fuglsang wint. het belgische talent remco evenepoel was topfavoriet voor de ronde van lombardije, die zaterdag werd verreden. door een val was het echter niet hij, maar de deen jakob fuglsang die er met de winst vandoor ging. rob gollin 15 augustus 2020, 20:04. In de ronde van polen ging het mis voor fabio jakobsen, die na zijn val enkele dagen in kunstmatige coma werd gehouden. jakob fuglsang soleerde uiteindelijk naar de zege in de ronde van lombardije. Evenepoel in het ziekenhuis na akelige val, jakob fuglsang wint de ronde van lombardije evenepoel loopt bekkenbreuk op bij zware val in ronde van lombardije en moet kruis maken over seizoen. Evenepoel in het ziekenhuis na akelige val, jakob fuglsang wint de ronde van lombardije peloton houdt hart vast en leeft mee met evenepoel op twitter: “hopen dat hij oké is” meer over.

Fuglsang Of Denmark Wins Liege Bastogne Liege Classic

Fuglsang Of Denmark Wins Liege Bastogne Liege Classic

Jakob fuglsang is de sterkste overlever in ronde van lombardije, evenepoel naar het ziekenhuis (later meer) after his #ilombardia crash, @evenepoelremco has been tended to by the doctors and is. Jakob fuglsang (astana) heeft zaterdag de 114e ronde van lombardije (worldtour) gewonnen. na 231 kilometer van bergamo naar como had de 35 jarige deen een halve minuut voor op de nieuw zeelander george bennett. de rus aleksandr vlasov, ploegmaat van fuglsang, werd op 51 seconden derde. Vreselijke val evenepoel de deen jakob fuglsang heeft de wielerklassieker ronde van lombardije gewonnen. titelverdediger bauke mollema werd vierde, mathieu van der poel kwam na 231 kilometer. Jakob fuglsang is de sterkste overlever in ronde van lombardije, evenepoel naar het ziekenhuis jakob fuglsang (astana) heeft met de ronde van lombardije zijn tweede monument gewonnen. De 114de editie van de ronde van lombardije is gewonnen door jakob fuglsang. de deen van astana reed op de slotklim san fermo weg van george bennett (jumbo visma) en speelde daarmee het ploegenspel perfect uit. de wedstrijd werd overschaduwd door een zware valpartij van remco evenepoel, die in het ravijn terechtkwam. hij werd bij bewustzijn ….

Jakob Fuglsang Wins First Ever Monument With Victory At

Jakob Fuglsang Wins First Ever Monument With Victory At

Bekkenbreuk voor remco evenepoel na val in ravijn, seizoen voorbij bij evenepoel zijn in het ziekenhuis in como. nadat topfavoriet evenepoel ten val kwam was het de deense jakob fuglsang (den. 16/08/2020 · jakob fuglsang mag de bizarre 2020 editie van de ronde van lombardije bijschrijven op zijn erelijst na een felle tweestrijd met george bennett. de koers werd tijdelijk overschaduwd door een zware crash van remco evenepoel, maar de eerste berichten over zijn toestand zijn in verhouding postief. Jakob fuglsang (astana) heeft met de ronde van lombardije zijn tweede monument gewonnen. de deen won een bewogen editie, waarin remco evenepoel (deceuninck. Wielrenner jakob fuglsang heeft de ronde van lombardije gewonnen. de deen van astana kwam na ruim 230 kilometer solo over de finish in como. de koers werd ontsierd door een zware valpartij van remco evenepoel. Het wielerseizoen van remco evenepoel is voorbij. na zijn harde crash in het ravijn heeft hij zijn bekken gebroken. ,,we zijn blij dat hij nog leeft", zegt ploegleider patrick lefevere van.

Video Jakob Fuglsang Shows Climbing Class To Win Stage

Video Jakob Fuglsang Shows Climbing Class To Win Stage

Jakob fuglsang is niet ongeschonden uit de openingsetappe van de tour de france gekomen. de deense kopman van astana kwam ten val en liep daarbij een blessure op aan zijn gezicht, en dan vooral. Wachten aan het ziekenhuis. foto: wvo. vorige week nog zag deceuninck quick step sprinter fabio jakobsen in het ziekenhuis belanden na een gruwelijke val in de ronde van polen. Jakob fuglsang heeft de 114de editie van de ronde van lombardije gewonnen. de deen van astana ging solo over de finish in como in een koers die werd opgeschrikt door een zware val van remco evenepoel. Jakob fuglsang (astana) heeft met de ronde van lombardije zijn tweede monument gewonnen. de deen won een bewogen editie, waarin remco evenepoel (deceuninck quickstep) zwaar crashte door op een muur te botsen en het ravijn in te vallen. george bennett (jumbo visma) en aleksandr vlasov (astana) mochten mee op het podium. Jakob fuglsang (astana) heeft met de ronde van lombardije zijn tweede monument gewonnen. de deen won een bewogen editie, waarin remco evenepoel (deceuninck quickstep) zwaar crashte door op een muur te botsen en het ravijn in te vallen. george bennett (jumbo visma) en aleksandr vlasov (astana) mochten mee op het podium.

ads

Related image with evenepoel in het ziekenhuis na akelige val jakob fuglsang

ads

Related image with evenepoel in het ziekenhuis na akelige val jakob fuglsang