Ekin Sayang Mawi

Ekin Sayang Mawi Youtube

Ekin Sayang Mawi Youtube

Pelakon ekin atau nama sebenarnya nora asyikin rahmat dan mawi atau asmawi ani menyambut ulangtahun perkahwinan mereka ke 10. namun, ekin mendedahkan dia pernah ditimpa dengan dugaan yang berat sebaik mengahwini juara akademi fantasia 3 (af3), mawi 10 tahun lalu. dia memberitahu telah difitnah serta. Harapan bakal isteri tercinta . Mawi cium dahi ekin ketika akad nikah pada sabtu 20 12 2008 jam 11 pagi. peewiit !! ekin sayang mawi duration: 0:15. era 83,004 views. 0:15. malaysia ggk | special forces duration: 47:30. Asalkan hati mereka bahagia sudahlah. kepada mawi, kalau dah suka tu, cepat cepatlah langsungkan ya. tak baik simpan lama lama, air pun dah penuh kat kepala! ops! [tags]mawi, ekin, cinta, tips sayang, kasih sayang, gambar ekin, abp 2008, temubual, ekslusif, gambar kereta mawi, michael shu, batik glamer, wedding mawi, ekin kahwin, sponsor blog. Jika sebelum ini isteri penyanyi mawi iaitu ekin pernah dilabel sebagai ‘kaki kikis’ kerana mengahwini juara akademi fantasia 3 (af3) itu, namun lain pula jadinya selepas 12 tahun pasangan ini mendirikan rumah tangga kata mawi atau nama sebenarnya asmawi ani, 39, isterinya itu bukan suka meminta minta sebaliknya pandai mencari wang sendiri dengan berniaga.

Mawi Ekin Dua Tahun Cinta Jadi Rahsia Nikah

Mawi Ekin Dua Tahun Cinta Jadi Rahsia Nikah

Lagi orang mengata, lagi rapat hubungan ekin dan mawi. mungkin bagi ekin itu satu hikmah. dulu, ekin tertekan tapi mawi cakap jangan kusutkan kepala dengan gossip. “mawi kekuatan buat ekin. dia selalu cakap, orang tak kenal ekin akan salah sangka pada ekin.” – ekin. tahun depan, umur ekin dah pun 29 tahun dan dia memang nak kawin pun. Mawi dan ekin baru sahaja berkahwin dan menikmati malam pertama mereka tetapi adik ipar mawi yang buat aksi terlampau terlebih dahulu daripada mawi dan ekin atas katil only a day after the marriage of mawi and ekin, someone already found out about mawi's sister in law "aksi terlampau" pictures. "dia (ekin) akan jadi suri rumah tangga sepenuh masa dan untuk elakkan fitnah yang bukan bukan saya akan bawa dia ke mana mana majlis. "dia juga akan jadi pengurus, perunding imej dan macam macam lagilah untuk saya,” kata mawi dalam nada ceria. menurut mawi lagi, dia akan membuka butik muslimah buat isteri tercinta. Perkara itu membuatkan ekin sed1h. namun ekin bersyukur kerana rumahtangganya dapat bertahan dan bahagia hingga ke hari ini. sikap mawi yang penyabar dan penyayang membuatkan pasangan itu makin bahagia dengan seorang cahaya mata bernama cahaya malaika. sempena sambutan hari bapa semalam, ekin telah membuat kej0tan hadiah istimewa buat mawi. "sayang orang sebelah ni. dia la orang yang ekin kenal dari dulu sampai ke hari ini sama je tak banyak beza. orangnya sangat sangat jujur, baik hati, suka tolong orang, penyabar, tak suka kutuk kutuk orang, tak suka membawang, selalu memaafkan orang.

Dulu Ramai Kata Dia Akan Kikis Duit Sampai Aku Tinggal

Dulu Ramai Kata Dia Akan Kikis Duit Sampai Aku Tinggal

Pelakon ekin atau nama sebenarnya nora asyikin rahmat dan mawi atau asmawi ani menyambut ulangtahun perkahwinan mereka ke 10 namun, ekin mendedahkan dia pernah ditimpa dengan dugaan yang berat sebaik mengahwini juara akademi fantasia 3 (af3), mawi 10 tahun lalu. Menurut mawi, ekin bukanlah seperti yang disangkakan sesetengah pihak. katanya, ekin bukanlah seorang yang suka meminta minta, sebaliknya pandai mencari wang sendiri dengan berniaga. menerusi entri instagram mawi yang terbaru, dia meluahkan rasa terima kasih buat isterinya yang membuat kejutan sempena sambutan hari bapa pada ahad lalu. Kuala lumpur, 17 dis 2008: wanita yang pernah singgah dan bertakhta di hati mawi satu ketika dulu, nordiana naim atau ina naim, 23, mengakui tidak akan menghadiri majlis perkahwinan bekas tunangnya itu dengan ekin, sekalipun bakal diundang untuk majlis persandingan nanti. "terima kasihlah kerana bakal pengantin masih ingatkan saya. Gambar shira (adik ekin mawi) terlampau 21 december 2008 gossip panas 23 comments 2,046 views gambar ini telah di’ambil dari sebuah laman web rangkaian sosial. Penyanyi mawi meluahkan rasa terharu menerima hadiah sempena hari bapa iaitu sebuah kamera berjenama yang lengkap dengan aksesori daripada isterinya, ekin. mawi berkongsi perkara gembira itu menerusi video pendek yang dimuat naik di akaun instagram miliknya semalam. terima kasih sayang,” kongsinya.

Video Mawi Terharu Isteri Beri Hadiah Dulu Ramai Kata

Video Mawi Terharu Isteri Beri Hadiah Dulu Ramai Kata

Pelakon ekin atau nama sebenarnya nora asyikin rahmat dan mawi atau asmawi ani menyambut ulangtahun perkahwinan mereka ke 10. namun, ekin mendedahkan dia pernah ditimpa dengan dugaan yang berat sebaik mengahwini juara akademi fantasia 3 (af3), mawi 10 tahun lalu. Baik suami yang juga penyanyi popular, asmawi ani (mawi), 31, mahupun isterinya, nora’ashikin rahman (ekin), 33, kedua dua menyifatkan kehadiran puteri kesayangan itu sebagai pelengkap rumah tangga mereka yang dibina sejak 20 disember 2008.mawi saat ditemui di kediamannya berlokasikan kelab golf, bandar baru bangi, pagi rabu lalu, berkata, cahaya bayi seorang bayi yang tidak banyak kerenah. Penyanyi mawi meluahkan rasa terharu menerima hadiah sempena hari bapa iaitu sebuah kamera berjenama yang lengkap dengan aksesori daripada isterinya, ekin. mawi berkongsi perkara gembira itu menerusi video pendek yang dimuat naik di akaun instagram miliknya semalam. menurut mawi, isterinya pernah. Bulan madu mawi ekin di’taja dcl setelah selamat di’ijabkabulkan sebagai pasangan suami isteri, dengarnya mawi dan ekin akan berbulan madu di korea. khabarnya lagi mereka akan berbulan madu lebih dari sekali kerana syarikat jualan dcl akan menaja mereka untuk pergi berbulan madu. Tapi berlaku sebaiknya… aku yang kikis duit dia. terima kasih sayang,” ujarnya. sebelum ini, ekin mendedahkan dia pernah diftnah serta dilabel sebagai seorang ‘kaki kikis’ serta ‘kaki bomoh’ oleh netizen selepas mengahwini mawi yang pernah menerima jolokan ‘jutawan segera’.

Ekin Sayang Mawi

Tapi berlaku sebaiknya… aku yang kikis duit dia. terima kasih sayang,” ujarnya. sebelum ini, ekin mendedahkan dia pernah difitn4h serta dilabel sebagai seorang ‘kaki kikis’ serta ‘kaki bom0h’ oleh netizen selepas mengahwini mawi yang pernah menerima jolokan ‘jutawan segera’. Blog mengenai kehidupan harian, hiburan, panduan berguna, travel review dan tips yang menarik. Dalam pada itu, isteri pengarah filem tiada tajuk itu, ekin, dalam kemas kini terbaharu di instagram miliknya turut merakamkan ucapan terima kasihnya kepada rakan rakan mawi dan peminat yang sempat meluangkan masa untuk menziarahi suaminya di hospital. Sebelum ini, ekin mendedahkan dia pernah difitnah serta dilabel sebagai seorang 'kaki kikis' serta 'kaki bomoh' oleh netizen selepas mengahwini mawi yang pernah menerima jolokan 'jutawan segera'. pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 20 disember 2008 dan mereka dikurniakan seorang anak bernama cahaya malaika, 8 tahun. Mawi, 27, yang akan bernikah dengan ekin, 29, pada 20 disember, berkata astro diberi hak eksklusif bagi membalas jasa stesen televisyen berbayar itu yang banyak membantu meningkatkan kerjaya seninya. "mana mungkin saya meminta bayaran sebanyak itu.

Related image with ekin sayang mawi

Related image with ekin sayang mawi