Bloggerne Anna Rasmussen Om Bloggen

ads
Bloggerne Anna Rasmussen Om Bloggen Youtube

Bloggerne Anna Rasmussen Om Bloggen Youtube

Anna rasmussen (18) fra stavanger aka mamma til michelle er med i fjerde sesongen av tv2 serien bloggerne. Anna rasmussen legger ned bloggen for godt. anna rasmussen (24) har skrevet sitt aller siste blogginnlegg. den «71 grader nord» klare «bloggerne» profilen (33) har vært åpen om at. Blogg suksess. anna rasmussen ble først kjent for bloggen «mamma til michelle», og har siden den gang deltatt i en rekke tv serier, deriblant «bloggerne». Selv om rasmussen legger ned bloggen, forlater hun ikke mobilskjermene våre. – jeg skal fortsette å dele livet med dere i sosiale media. bloggen i seg selv er ikke like viktig lengre som den var, og jeg føler for første gang at jeg er selvstendig og selvsikker nok i meg som ung kvinne til å klare og trekke meg bort fra bloggen, skriver hun. De senere årene har hun blogget som «annarasmussen», frem til hun på mandag avslørte at hun legger bloggen ned for godt. – jeg har mer eller mindre vært borte fra bloggen det siste året. bloggen har gitt meg utrolig mange muligheter, det er det ingen tvil om, men det føles riktig å legge den bak seg, sier hun til vg.

Kommer 18 September Ny Sesong Av Bloggerne Youtube

Kommer 18 September Ny Sesong Av Bloggerne Youtube

Av/ foto: mamma til michelle / saken er omtalt/delt på facebook siden blogger og influenser anna rasmussen (24) og ektemannen jan lossius (27) venter barn. det røper influenseren i et innlegg på instagram torsdag.«vi er såå. Anna rasmussen (21) er en av bloggerne som åpenhjertig har delt små og store øyeblikk i dokuserien bloggerne på tv 2 livsstil. Anna rasmussen ble først kjent for bloggen «mamma til michelle», og har siden den gang deltatt i en rekke tv serier, deriblant «bloggerne». hun skulle etter planen også delta i «skal vi danse» høsten 2017, men trakk seg før innspillingen startet. Anna rasmussen mener at tv 2 programmet «bloggerne» har misbrukt hennes videomateriale, men ifølge tv 2s programredaktør har det vært en tett dialog om dette klippet. Anna rasmussen har ikke vært aktiv på bloggen de siste ukene, men har akkurat gitt ut boken «naken» på gyldendal forlag. for snaue to uker siden uttalte hun på lanseringsfesten for boken at hun ville komme tilbake på bloggen så snart det føltes riktig.

ads

Bloggerne: Anna Rasmussen Om Bloggen

Anna rasmussen, som står bak bloggen «mamma til michelle», fortalte i sommer at hun hadde tjent 2,3 millioner kroner på bloggen i 2015. i utgangspunktet synes jeg lite om offentliggjøringen. Jeg har planer om å fortsette å dele med dere, både på snapchat (annarasmussen) og min nye instagram konto, men mine dager som blogger er nå over. jeg er stolt over alt bloggen har gitt meg, og tar virkelig med meg alt bloggingen har lært meg, men det tar for mye tid, og jeg føler at veien videre for meg tar en ny retning. Anna rasmussen: oceans rising. anna rasmussen is known for her work on oceans rising (2017), zoombies (2016) and age of dinosaurs (2013). midwest portrat & wedding photographer for the laugh filled, sun chasing client. booking 2020 weddings. hamilton college 198 college hill road clinton, n.y. 13323 315 859 4751. Anna rasmussen (22) er den aller første bloggeren i norge som er ilagt et overtredelsesgebyr for brudd på loven. SeoghØr.no: denne uken er realityserien «bloggerne» tilbake på tv 2 livsstil, og anna rasmussen (19) blant dem kameraene følger i serien. hun har hatt suksess med bloggen «mammaen til michelle». før jul avslørte 19 åringen at hun skulle legge ned mammabloggen og starte en ny blogg med mer fokus på henne selv, under navnet «anna rasmussen».

Related image with bloggerne anna rasmussen om bloggen

ads

Related image with bloggerne anna rasmussen om bloggen