RES_4

Armada Selangor Kecewa Kenyataan Nurul Izzah Harian Metro

Armada Selangor Kecewa Kenyataan Nurul Izzah Harian Metro
Armada Selangor Kecewa Kenyataan Nurul Izzah Harian Metro

Angkatan bersatu anak muda, parti pribumi bersatu malaysia (armada) selangor kecewa dengan kenyataan ahli parlimen permatang pauh, nurul izzah anwar yang menuduh perdana menteri, tun dr mahathir mohamad sebagai bekas diktator. “ia fakta daripada rekod saya. saya cakap sebelum pilihan raya, cakap ketika demonstrasi bersih 3.0 atau 4.0. “saya tak faham kenapa bercakap dalam forum berlainan, mengandungi mesej yang sama adalah sesuatu yang bermasalah,” katanya pada sidang media di lobi parlimen di kuala lumpur, hari ini. Angkatan bersatu anak muda (armada) pahang mendesak kerajaan mengambil tindakan tegas terhadap mana mana pihak menghina islam dan nabi muhammad saw dalam media sosial. ketua armada negeri, muhamad iqmal nizam mohd taufik berkata, perbuatan itu semakin menular dan perlu dihentikan segera sebelum perkara tidak diingini berlaku. Alor gajah: ketua pergerakan puteri umno datuk mas ermieyati shamsudin menyifatkan tindakan naib presiden parti keadilan rakyat (pkr) nurul izzah anwar yang melabel perdana menteri datuk seri najib razak sebagai ‘maharaja najib’ sebagai perbuatan yang tidak patut. Nurul izzah foto sinar harian sharifudin abdul rahim a. a. ketua armada bersatu selangor, adhif syan abdullah berkata, kenyataan nurul izzah yang melabelkan perdana menteri sebagai bekas diktator adalah tidak wajar kerana boleh disalah tafsir ahli komponen ph dan masyarakat.

Uncleseekers V2 Seek The Truth Kenapa Pak Lan Disini
Uncleseekers V2 Seek The Truth Kenapa Pak Lan Disini

“bersatu amat kesal dengan kenyataan biadab dan tindakan tidak berdisiplin ahli dewan undangan beliau juga bersedia untuk keluar daripada kerajaan ph di selangor sekiranya adun sungai pelek itu tidak menghormati kepimpinan tertinggi ph. armada selangor kecewa kenyataan nurul izzah. umno sabah masih membisu. popular. mutakhir. Terdahulu, tular ahli dewan undangan negeri (adun) dengkil adhif syan abdullah yang juga ketua armada selangor dan empat pegawai khas ahli politik antara 17 individu ditahan polis dalam satu operasi. dalam satu tular lain pula, mereka berusia antara 26 hingga 53 tahun termasuk enam wanita itu dikatakan ditahan pada 4.45 petang semalam di sebuah. Team media selangor pena dari tanah melayu abu mayat chin peng pulang ke malaysia kemenangan besar untuk komunis generasi baru "timbalan menteri dalam negeri, azis jamman dilaporkan harian metro mengesahkan pihaknya tidak menerima sebarang permohonan membawa pulang abu mayat ch. Terdahulu, tular seorang ahli dewan undangan negeri (adun) selangor dan empat pegawai khas ahli politik antara 17 individu ditahan polis dalam satu operasi di pusat hiburan. dalam satu tular lain pula, mereka berusia antara 26 hingga 53 tahun termasuk enam wanita itu dikatakan ditahan pada 4.45 petang semalam di sebuah kondominium di jalan puchong. Pengerusi parti pribumi bersatu malaysia (bersatu) selangor, datuk abdul rashid asari mengesahkan ahli dewan undangan negeri (adun) dengkil, adhif syan abdullah ditahan polis seperti yang tular di media sosial sejak pagi hari ini.

Laman Utama Harian Metro
Laman Utama Harian Metro

Nurul izzah anwar, the daughter of the man whose ambition is to take over putrajaya no matter what it takes, is learning the ropes of twisting and spinning from her father, or doe. Sultan selangor sultan sharafuddin idris shah melahirkan rasa terkejut dan kesal dengan kenyataan naib presiden parti keadilan rakyat (pkr), nurul izzah anwar pada sabtu lepas, ba. Dr m jawab nurul izzah: saya pun kecewa dengan mereka malaysiakini perdana menteri dr mahathir mohamad membalas kenyataan ahli parlimen permatang pauh, nurul izzah anwar yang menzahirkan rasa kecewa dengan prestasi kerajaan pakatan harapan (ph) dengan berkata, biarlah orang hendak kecewa kerana beliau juga merasai situasi yang sama. Timbalan perdana menteri dipetik laporan fmt berkata kerajaan pimpinan ph perlu menerima kenyataan nurul izzah sebagai teguran membina dan bekerjasama memperbaiki prestasi pentadbiran. "saya baca mengenainya dan perdana menteri pun setuju dengan kekecewaan izzah jadi ia tidak menjadi masalah. Dapatkan berita terkini, berita harian, berita popular, global, nasional, edisi dan semasa di sinar harian.

Related image with armada selangor kecewa kenyataan nurul izzah harian metro

Related image with armada selangor kecewa kenyataan nurul izzah harian metro