RES_4

Antoinette Hertsenberg Weg Bij Opgelicht Nieuws

Antoinette Hertsenberg Weg Bij Opgelicht Nieuws
Antoinette Hertsenberg Weg Bij Opgelicht Nieuws

Antoinette hertsenberg weg bij opgelicht?! woensdagochtend op basis van bronnen bij het programma dat antoinette zou vertrekken en inmiddels heeft avrotros het nieuws bevestigd. Antoinette hertsenberg heeft haar laatste uitzending van opgelicht achter de rug, de presentatrice stopt na ruim zestien jaar. jaap jongbloed neemt vanaf eind augustus de presentatie van haar over. Na meer dan zestien jaar stopt antoinette hertsenberg met opgelicht. dat heeft de avrotros aan shownieuws bevestigd. het nieuws over het vertrek van hertsenberg werd als sterk gerucht als eerste gemeld door edwin evers en later bevestigd. hertsenberg gaat een medisch programma maken voor npo1, zo meldt avrotros. Antoinette hertsenberg weg bij opgelicht. 11 mei 2016, 17:24. clips. Het laatste nieuws het eerst op nu.nl 8 maanden geleden media antoinette hertsenberg stopt als presentatrice opgelicht antoinette hertsenberg heeft haar laatste uitzending van opgelicht achter.

Antoinette Hertsenberg
Antoinette Hertsenberg

Antoinette hertsenberg is presentatrice en programmamaker bij avrotros. al sinds 1995 presenteert ze het consumentenprogramma radar, nog altijd een succes. Antoinette hertsenberg begint dinsdag aan iets nieuws op televisie. voor avrotros presenteert ze het nieuwe zorgprogramma zorg.nu. ''het is fantastisch om een kleine bijdrage te kunnen leveren aan het verbinden van mensen die in bed liggen en die aan het bed staan'', vertelt antoinette in de telegraaf. Antoinette hertsenberg is presentator van het tv programma 'radar'. daarvoor presenteerde zij 'opgelicht' en 'zorg.nu'. Radar is het consumentenprogramma van avrotros met antoinette hertsenberg op televisie en mischa blok op de radio. radar onderzoekt consumentenproblemen en vraagt bedrijven en organisaties om uitleg, én om verbetering. heb jij een probleem met bijvoorbeeld een verkoper, aannemer, je gemeente, verzekeraar of bank? radar weet raad. De presentatie van opgelicht?! is nu in handen van jaap jongbloed; hij nam de populaire show in 2016 over van antoinette hertsenberg. hij presenteert verder eenvandaag én is de vervangende presentator van opsporing verzocht ellie lust had veel succes met haar politieprogramma ellie op patrouille, maar scoort de laatste tijd wisselvallig als het gaat om de kijkcijfers.

Antoinette Hertsenberg Uit Vierhouten Stopt Met Opgelicht
Antoinette Hertsenberg Uit Vierhouten Stopt Met Opgelicht

Antoinette hertsenberg, koningin van de consumentenprogramma’s, is gestopt bij opgelicht?! om zorg.nu te maken. wat kunnen we daarvan verwachten? antoinette vertelt. Nieuws; financiën. haar activisme in de tv programma’s radar en opgelicht zijn waarschijnlijk een overblijfsel uit de tijd dat ze actief was bij de dierenbeweging. antoinette hertsenberg. Radar presentator antoinette hertsenberg denkt dat het door haar gepresenteerde consumentenprogramma bij een commerciële omroep niet onafhankelijk zou zijn. de invloed van adverteerders zou dat in de weg staan, vertelt hertsenberg maandag in gesprek met trouw. 5 april 2016 antoinette hertsenberg denkt niet dat haar programma opgelicht snel zal verdwijnen omdat het niet meer nodig zou zijn. "die illusie heb ik niet. slechte mensen hou je toch, dat gaan wij niet verande. Radar is in januari 2020 alweer 25 jaar op tv. vanaf het begin is antoinette hertsenberg onlosmakelijk verbonden aan dit populaire consumentenprogramma van avrotros, dat haar past als een warme jas. toenmalig tros programmadirecteur gerard baars benaderde antoinette nadat ze in 1994 in het programma nova in debat was gegaan met een jager.

Related image with antoinette hertsenberg weg bij opgelicht nieuws

Related image with antoinette hertsenberg weg bij opgelicht nieuws