RES_4

Antoinette Hertsenberg Uit Vierhouten Stopt Met Opgelicht

Antoinette Hertsenberg Uit Vierhouten Stopt Met Opgelicht
Antoinette Hertsenberg Uit Vierhouten Stopt Met Opgelicht

Samen hebben zij drie kinderen en wonen in het veluwse dorp vierhouten. tros. hertsenberg werd door de tros benaderd, nadat ze in 1994 op televisie in het programma nova in debat was gegaan met een jager. zij raakte betrokken bij het consumentenprogramma tros radar, als presentatrice en eindredactrice. De presentatrice uit vierhouten gaat zich focussen op een nieuw medisch programma op npo1, meldt opgelicht?! op de website. hertsenberg presenteerde het programma opgelicht?! 16 jaar. jaap. Antoinette hertsenberg heeft haar laatste uitzending van opgelicht achter de rug, de presentatrice stopt na ruim zestien jaar. jaap jongbloed neemt vanaf eind augustus de presentatie van haar over. Antoinette hertsenberg stopt met de presentatie van opgelicht. ze wordt opgevolgd door jaap jongbloed. dat heeft avrotros vandaag bevestigd. de reden van de presentatiewissel is niet geheel duidelijk. volgens de avrotros krijgt hertsenberg op deze manier ruimte om nieuwe projecten te ontwikkelen, maar het is niet duidelijk om welke projecten. Antoinette hertsenberg stopt met de presentatie van opgelicht. ze wordt opgevolgd door jaap jongbloed.dat heeft avrotros vandaag bevestigd. de presentatiewissel heeft niets te maken met de fikse salarisverlaging van hertsenberg.

Antoinette Hertsenberg Weg Bij Opgelicht Nieuws
Antoinette Hertsenberg Weg Bij Opgelicht Nieuws

Na ruim zestien jaar stopt presentatrice antoinette hertsenberg met het programma opgelicht. het nieuwe seizoen – te zien vanaf eind augustus – wordt gepresenteerd door jaap jongbloed. dat meldt nu.nl op basis van contact met een woordvoerder van avrotros. hertsenberg gaat een nieuw medisch. Antoinette hertsenberg stopt als presentatrice van het programma opgelicht. dat bevestigt avrotros aan rtl boulevard. jaap jongbloed volgt antoinette op. eind augustus presenteert hij zijn eerste uitzending. de reden voor de switch is dat antoinette zo ruimte krijgt om nieuwe projecten te. ‘antoinette hertsenberg is haar salaris niet waard’ nieuwsbron:mediacourant / cultuur (28 06 2013 13:21 ) antoinette hertsenberg krijgt met haar geschatte salaris van 363.000 euro te veel betaald. dat zegt strateeg evert bronkhorst van mediabureau vizeum in het ad. hertsenberg trekt volgens hem te weinig jonge kijkers. 5 jaar, 4 maanden geleden media antoinette hertsenberg vindt arie boomsma te ver gaan antoinette hertsenberg vindt dat haar tv collega arie boomsma te ver gaat met zijn programma uit de kast. zeer. Antoinette hertsenberg (tros opgelicht 16 januari 2003).

Antoinette Hertsenberg Weg Bij Opgelicht
Antoinette Hertsenberg Weg Bij Opgelicht

Antoinette hertsenberg in 2017 bij de wereld draait door antonia maria (antoinette) hertsenberg (den haag, 28 december 1964) is een nederlandse presentatrice en programmamaker, werkzaam bij de omroepvereniging avrotros. Na ruim zestien jaar stopt presentatrice antoinette hertsenberg met het programma opgelicht. het nieuwe seizoen te zien vanaf eind augustus wordt. deze week komen onder anderen gino vannelli, antoinette hertsenberg en trijntje oosterhuis langs. tijd voor max is elke werkdag om 17.10 uur te zien op npo 1 presentator antoinette hertsenberg en haar team bieden niet alleen een platform voor. Antoinette hertsenberg stopt als presentatrice van het programma opgelicht. dat bevestigt avrotros aan rtl boulevard. jaap jongbloed volgt antoinette op. eind augustus presenteert hij zijn eerste uitzending. Vanavond vieren antoinette hertsenberg (55) en radar een jubileum. het consumentenprogramma op televisie bestaat 25 jaar en hertsenberg presenteert het al die jaren. tegenover nu.nl zegt ze dat de onthullingen over de woekerpolissen hun grootste succes is. daarvoor werd hertsenberg in 2009. Dat avrotros omroepster antoinette hertsenberg niet vies is van een confrontatie en het debat niet schuwt, was al bekend. maar als het om haar exorbitant hoge jaarsalaris gaat, is de 52 jarige voormalige persvoorlichter van de dierenbescherming een stuk minder loslippig. vara magazine vroeg antoinette of ze het moeilijk vindt om als npo grootverdiener bekend te staan (ze verdient een slordige.

Related image with antoinette hertsenberg uit vierhouten stopt met opgelicht

Related image with antoinette hertsenberg uit vierhouten stopt met opgelicht