04 03 2015 Leeuwarden Verwarde Agressieve Man Opgepakt

04 03 2015 Leeuwarden Verwarde Agressieve Man Opgepakt
04 03 2015 Leeuwarden Verwarde Agressieve Man Opgepakt

Leeuwarden de brederostraat is woensdagmorgen en begin van de middag een aantal uren afgesloten geweest vanwege een agressieve man. de man had eerder vandaag autobanden lek gestoken. een. 4 mrt 2015, 13:08 / update: 4 mrt 2015, 22:09 de verwarde en agressieve man die voor nogal wat commotie zorgde in leeuwarden, is door een arrestatieteam opgepakt. de man had zich verschanst in. Veel politie inzet bij aanhouding verwarde man leeuwarden 04 03 2015 leeuwarden verwarde agressieve man opgepakt 19 08 2018 zondag de reuzen bij de reuzen leeuwarden the. De politie in leeuwarden heeft woensdag aan het begin van de middag een verwarde man (43 jaar) in zijn woning aan de brederostraat aangehouden. de agressieve man had 's ochtends een auto vernield en dreigde met messen. hij verschanste zich met zijn agressieve hond in zijn huis en weigerde de politie binnen te laten. In leeuwarden heeft de politie woensdagmorgen de brederostraat afgesloten vanwege een agressieve, verwarde man. de man, een bekende van de politie, stak eerder op de ochtend autobanden lek en verschanst zich nu in zijn huis. hij heeft de politie bedreigd en zei dat hij met een mes zal steken als ze binnenkomen. de man heeft ook een gevaarlijke.

Brederostraat Afgezet I V M Agressieve Verwarde Man Leo
Brederostraat Afgezet I V M Agressieve Verwarde Man Leo

Leeuwarden maandagmiddag heeft de politie een verwarde man opgepakt op de schrans. omstanders belden de politie omdat een man voor onrust zorgde. de man bevond zich in een woning boven een uitzendbureau. hij schreeuwde richting de politie, mogelijk zou hij ook met een mes hebben gezwaaid. het a. Politie houdt agressieve spookrijder coolsingel aan. us: activists cheer on los angeles police chief during george floyd protest | afp duration: 1:03. afp news agency recommended for you. new. Verwarde man houdt politie leeuwarden bezig nieuwsbron:hartvnl / binnenland (04 03 2015 13:08 ) een verwarde en agressieve man bezorgt de politie in leeuwarden handenvol werk. de politie is zijn woning aan de brederostraat inmiddels binnen gevallen, maar de man heeft zich verschanst in zijn slaapkamer. Naakte man opgepakt in leeuwarden . 31 aug 2015 14:32. frysk. lees voor. foto: anp xtra. de politie heeft zondag in de vredeman de vriesstraat in leeuwarden een naakte man aangetroffen. de 25 jarige man wilde niet zeggen waarom hij geen kleren aanhad. Een verwarde man is flink tekeer gegaan in den bosch. op deze beelden is goed te zien hoe hij de buurt bij elkaar schreeuwt, zijn bezittingen naar buiten gooit en uiteindelijk wordt opgepakt door.


04-03-2015 Leeuwarden - Verwarde Agressieve Man Opgepakt Door Politie

Regio alex ringeling, 7:04 am, 25 juni 2015. in kaatsheuvel is in de nacht van dinsdag op woensdag een verwarde man door tien agenten opgepakt. dit meldt omroep brabant. de man had voor zijn arrestatie telefonisch gedreigd zijn huis in brand te steken. agressieve busreiziger overmeesterd door passagiers regio alex ringeling, 9:02 am, 18. Een ‘verwarde man’ (25) moest dinsdagmiddag in leeuwarden worden platgespoten omdat hij een te groot gevaar voor zichzelf en de rest van leeuwarden was. dit meldt de leeuwarder courant. de ‘verwarde man’ was eerder die middag al onder het bloed met een vrouw uit zijn huis gekomen, sloeg zijn eigen auto in elkaar en stapte. De politie heeft woensdagochtend de brederostraat in leeuwarden afgezet in verband met een agressieve en verwarde 43 jarige bewoner. Leeuwarden staat op nummer vijf in de lijst van incidenten met verwarde personen. na amsterdam (5619 incidenten), rotterdam (8468), den haag (3232), en utrecht (1777) staat leeuwarden met 1629 incidenten opvallend hoog in de lijst. de cijfers werden vorig jaar voor het eerst op gemeenteniveau geregistreerd. (advertentie) het aantal meldingen van incidenten met verwarde personen […]. Verwarde man opgepakt . 23/08/2013 om 03:00 door tab print corrigeer. delen. tweet. mail. leuven de politie pakte woensdagnamiddag een 34 jarige pool op in de wijk den tempst. de man die een.

Related image with 04 03 2015 leeuwarden verwarde agressieve man opgepakt

Related image with 04 03 2015 leeuwarden verwarde agressieve man opgepakt